ahojte, dlho sa chystám začať s PHP ale teraz už naozaj kvôli povinnostiam musím. chcem sa spýtať čo všetko si musím zohnať, poradiť nejaké stránky a tak, idem úplne od nuly. viem html a css, ale to je tak všetko. diki za každú radu.
ak sa chces naucit PHP tak ti radidim knihu PHP ucebnice zakladu od vydavatelstva Grada najdes ju si myslim v kazdym knihkupectvy v cechach ja sem ji tam taky koupil... php je skutocne dobra viec
to ani nie ze chcem, ale musim ok, urcite nejake knihy zozeniem, na kurzy bohuzial nemam ako a kam chodit, uz som si zistovala. ked sa do toho poriadnem obujem, urcite vas este budem potrebovat zatial diki za kazdu radu
Wednesday: ako povedal Tenpatic php.net je bohaty zdroj informacii a tiez som tam zacinal. Potom som si zohnal knihu "PHP tvorba interaktivnych internetovych aplikacii" (php verzia 3) a uz to islo.. Zacal som sa studovat zdrojaky roznych BB a CMS (hlavne phpB a na tom som sa asi najlepsie naucil.
PHP je dost jednoduchy jazyk a ak mas aspon minimalne programatorske myslenie tak sa da v pohode zvladnut za par tyzdnov a potom uz si len zapamatat (alebo vediet vyhladat) jednotlive funkcie (na to je dobra spominana stranka php.net). Jedine co ti moze robit problemy su objekty, inak pohoda..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
» linuxsoft.cz/php/... - najlepšie na československom trhu...
PHP je dost jednoduchy jazyk a ak mas aspon minimalne programatorske myslenie tak sa da v pohode zvladnut za par tyzdnov a potom uz si len zapamatat (alebo vediet vyhladat) jednotlive funkcie (na to je dobra spominana stranka php.net). Jedine co ti moze robit problemy su objekty, inak pohoda..