mnpoo takze zacinam pisat.......som bola u zubarky ktora mi trhala zub potom na mna skoro spadla neonka =D tak som s celou triedou dostala zapis do triednej knihy =D a este mi kamoska skoro vypichla oko s perom (ale ono to prezilo=D) takze sa tesim co sa mi stane este dovecera =D
Hovorila som, že môj šťastný deň Najťažší test bol asi ten najľahší, čo som dnes písala, lebo ma stihla profka nejak zázračne odchytiť a poslať na dve hodiny počas vyučovania polievať, strihať a čistiť kvety, tak som sa aspoň doučila A večer ešte idem von, tak to ešte len bude sranda
super .. úspešne zvládnutá písomka z prírodopisu, nebola som vyvolaná z fyziky a mám druhé miesto v anglickej olympiáde teda zatial v pohode deň uvidíme ako to bude pokračovať
Na hovno, nikto nikde není a o všetkých sa bojím, len o niekoho najviac....ommmmg zachviľu volám políciu na globálne pátranie či sa osobám ktoré hľadám nič nestalo.........
šťastne v škole bolo uuplne super odpadla nám hodina a z ničoho sme nepísali písomku a išla som sa s kamoškou zapojiť do takej súťaže čo už vlastne máme vyhrané
ale inak potom som bola ešte vonku a prebehla mi čierna mačka cez cestu fuu som sa bála že nedojdem domov živá
normálne.....ale nechápem ako to každy berie tak no da sa povedat ako že .::tragicky::. ´´ze bozee zajtra je piatok 13. , budem mat nestastny den ´´no proste to je narmálny dátum a nemá to čo suvisieť s nami .....
uplne nudne, kluce som stratil, tkaze ani obed som nedostal a hladny som bol :- a cely den ma ubija ako furt my jedini zo skoly ako taki cigani chodime...uz cely tyzden...pojebane kocky
no.. takze mali sme imatrikulacky prave dnes .. teraz som az prisiel domov.. a verte ze som rad ze to mam za sebou.. 2x by som urcite cerviky nejedol..
no ako každý iný piatok.. si myslím že aj keby je iný dátum napríklad piatok 14.11 tak tento deň prežijem takto.. to môj názor.. ale tak možno na tom niečo je..
Aj dobre aj zle V škole super dostal som 1 z písomiek nič ma neskúšala všetci boli super ale problém bol v tom že som ochorel asi Bolela ma hlava,vracanie,únava,horúčka....a to potom ked som prišiel zo školy tak celý piatok som preležal
bol som na regrutacnej kvapke krvi, bolo to dobre az na to, ze mi na prvy krat praskla zila na lavej ruke a na odber z pravej som musel cakat este pol hodiny. no co stava sa. urobil som dobru vec a neucil som sa vobec
heh mi to skor pripadalo ze stastny den pretoze ma vyvolala z HOG heh som sa nic neucila a dala mi za 1 heh a same hodiny mi odpadli tak parada heh .. : .. . keby bol kazdy taky den ako vcera hehe
nic vynimocne len som dnes dostala krami o den skor ako mali byt ale sak sa nestazujem a este zo psychologie z odpovede a to len koli tomu ze som sa nenaucila a inak neni som moc na poveri
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
Pokazil sa mi však zapalovač, ale to sa asi neráta.
takže zatiaľ skôr šťastný...ale ako bolo písane...nehovor hop,kým.........
ale inak potom som bola ešte vonku a prebehla mi čierna mačka cez cestu fuu som sa bála že nedojdem domov živá
Taký obyčajný piatok trinásteho 16- ročného chalana