@tomias nebol si sám
Ja som najskôr v škole zistil, že nemám kľúč od skrinky, potom som dostal päťku z ruštiny (to isté sa mi stalo aj v septembri v piatok trinásteho).
To by ale samozrejme nebolo nič, ale nasral ma taký kkt na telesnej, s ktorým som sa následne skoro pobil, a nakoniec som sa ešte pohádal s jedným kamarátom...
Takže fakt super deň
Ušiel nám posledný autobus na chatu, kde sme mali mať dozvuky. Ostali sme 20 stáť na stanici, lebo ten šofér naozaj nemohol čakať, keď videl, že autobus, ktorým sme prišli meškal.
@zrkadlovka toto je u mňa realita každý utorok a piatok, že musím čakať hodinu a pol na bus, pretože končíme hodiny tak, že ho vždycky o minútu zmeškám, a šofér samozrejme nie je ochotný ma počkať keď dobieham
áno, minula som strašne veľa peňazí na vianočné darčeky a boli strašne ťažké a kým som ich odniesla domov ma boleli ruky a omrzli mi a teraz mám na nich ešte aj svalovicu
@36 a osobne zbijem prvého chujka, čo chodí na baňu a ozve sa na margo bilancií, ktoré u nich spočívajú v desaťslovných zadaniach a dvoch výsledných údajoch.
Jeden človek ma naučil, že ak je piatok 13 tak hneď, keď otovrím oči mám si povedať, že je to môj šťastný deň a funguje to.. Vážne je to šťastný deˇň.. A vlatne ten nešťastný deň je len v hlavách, ktorý uveria, že je nešťastný.. Vlastne je to deň ako každý iný... No, vážne ako keby som sa iné dni nezjebela zo schodov...
Jo dostala som brutalnu anginu, ledva prehltam ale som truba ja, kedze som zabudla zavriet vecer vetracku na velkom okne, tak sme obaja s priatelom vymrzli a nachladli
Povera o piatku 13. vznikla, keď sa jedného krásneho dňa francúzsky kráľ Filip IV. rozhodol pozabíjať všetkých templárov. V celom francúzsku ich padlo niekoľko tisíc. Od vtedy nasledovníci templárov označovali tento deň za "diabolský, nešťastný".
Takže za zmeškaným busom, či letu zo schodov by som hľadala trochu inú príčinu než piatok 13.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Ja som najskôr v škole zistil, že nemám kľúč od skrinky, potom som dostal päťku z ruštiny (to isté sa mi stalo aj v septembri v piatok trinásteho).
To by ale samozrejme nebolo nič, ale nasral ma taký kkt na telesnej, s ktorým som sa následne skoro pobil, a nakoniec som sa ešte pohádal s jedným kamarátom...
Takže fakt super deň
odpadli mi dve hodiny angličtiny,
inak pohode piatok aj varene vinko som mala
Ale to s dňom nemá nič spoločné
Takže za zmeškaným busom, či letu zo schodov by som hľadala trochu inú príčinu než piatok 13.
P.S.: Nemám to z wikipédie, ale zo školy- dejepis