co robievate ked nie ste vonku ale doma???.... ja viem ze je to jebnuta tema ale co uz.... precitam si komenty zajtra lebo idem von....ale piste dakujem
jaaj...ze co robim ked osm doma som zle precitala ..tak vacsinou som na BIRDZi, meebu a azete, kde kukam kolko ludi mi kuklo albumy ...a hram superhry/hra 1063 tusim poker
deti, ja som extrovert a sedím doma.. minule som si písal do školy dokonca.. a obvykle som buď zavesený na icq ani neviem prečo, alebo si pozrem film...
dneska som vecer vynimocne doma,o takomto case piatky a vikendy zvyknem byt v meste alebo na diskoteke,podla nalady,ale kamaratke s ktorou som sa dohodla uz preed tyzdnom ze pojdeme do Sparxu dnes to akosi dneska nevyslo a tak som sa tesila
@23 prešov nerovná sa galanta, tu môžem ísť akurát tak na diskotéku a to už fakt radšej zostanem doma:/
a inak ja vlastne ani nie som zástanca toho, že každý piatok sa treba ísť povinne opiť. to sa dá aj vo štvrtok, sobotu alebo utorok napríklad prečo práve v piatok?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a inak teda napr. dobrú knihu.
Sakra - keď všade len samý hip-hop :´(
Takže každý kto tu napísal - pekne utvorte dvojice a každý von!!!
Neviem cim to je ale som unavena uz...
Veď len pred nedávnom som prišla z vonku.. a za chvíľku už zase idem niekam preč
treba ísť von, na koncert, spoznávať nových ľudí, keď tu toľko tvrdíte, že nemáte s kým chodiť vonku... a naj recept-alkohol zbližuje
a inak ja vlastne ani nie som zástanca toho, že každý piatok sa treba ísť povinne opiť. to sa dá aj vo štvrtok, sobotu alebo utorok napríklad prečo práve v piatok?