Prosím vás holky ktoré máte piercing alebo mate nejake skusenosti s prepichom poradte mi a upokojte ma lebo mam stresy. =D chcem si dať a neviem .. bolí to velmi ? =O ako dlho sa to hojí ? a že či nebudem mať nejake problemy ? s toho... =/ mu
dobre, teraz som hnusna a isto som ta riadne vystrasila ale pokial sa on budes starat a pojdes si to dat urobit do studia, tak by to nemalo byt nic strasne, to bude v pohode
áno máš pravdu môže z toho byť nepoldná hnisať jej to troška bude
Ale piercing v pupku není vôbec nebezpečný no trošku áno ale jeden z najnebezpečnejších piercingov je jazyk a medúza .. Ked ti niekto prepichne zle jazyk tak môžeš dostať zápal mozgových blán a si v piči si K.O ... A medúza ? to je najnebezpečnejší piercing na celom tele .. Je to jediný piercing ktorý dokáže spôsobyť okamžitú smrť .. Niektorý piercery majú s ním dosť veľký problém lebo je to jediné miesto kde sa stretávajú skoro všetký nervy a zriedka sa tam tiež nájde nejaké miestečko kde sa to dá prepichnúť
Trošku to bolelo, dobre trošku viac, ale stálo mi to zato Každý piercing môže spôsobiť určité problémy, riziko je vždy, ale dá sa minimalizovať -dobré osvedčené štúdio, kvalitná starostlivosť
jedinú skúsenosť ktorú mám, je, že som ten pierc do pupka robila kamoške (nebol to môj nápad) asi pol hodinu sme ten pupok nemohli prepichnúť....a poviem ti..mňa boleli prsty viac ako ju ten pupok nakoniec jej ten pierc odletel..pretože sme prepichli tenkú vrstvu..ale neboj tebe sa to nestane ak to dáš do rúk profesionálom nebolí to uvidíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
hoji sa cca polroka (pocas toho rad hnisa
a bolest pri prepichu? skoro ziadna to je v pohode
@nietimekki (a)(a)(a)
áno máš pravdu môže z toho byť nepoldná hnisať jej to troška bude
Ale piercing v pupku není vôbec nebezpečný no trošku áno ale jeden z najnebezpečnejších piercingov je jazyk a medúza .. Ked ti niekto prepichne zle jazyk tak môžeš dostať zápal mozgových blán a si v piči si K.O ... A medúza ? to je najnebezpečnejší piercing na celom tele .. Je to jediný piercing ktorý dokáže spôsobyť okamžitú smrť .. Niektorý piercery majú s ním dosť veľký problém lebo je to jediné miesto kde sa stretávajú skoro všetký nervy a zriedka sa tam tiež nájde nejaké miestečko kde sa to dá prepichnúť
hej, to o jazyku som citala v ten den, ked som si ho dala urobit takze som sa taaaak moc tesila
o meduze som netusila ty brdo
@turgon co je blbost?
a tie rizita, no čo som debil?!