chcem sa seriozne spytat ci ma daky chalan odtialto pierc v bradavke. Totiz idem si s kamaratkou dat, a chcel by som pred tym vediet nieco ohladom toho. Ako dlho sa nebudem moct kupat v jazere napriklad a tak. Dik
do bradavky by som si nikdy nedala... au tam nie viem ze par ludi ju ma a ako mi jeden kamos povedal: mal som piercing barskde. vybral som vsetky az na bradavku. ta bolest bola tak velka ze tento si necham na pamiatku... lol. a inak o tom viac neviem. ale myslim ze asi tak ako o kazdy dalsi piercing sa treba o to starat nie?
wuaaa! to je strasne sexi na chlapoch... uplne ze mnamka ...ach, bejvaly ho mal v lavej bradavke... ale na tie otazky ti neodpoviem akurat ta podporim v tom napade, dat si pierc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tak seriózne ti odpovie jedine Google
@0 vsak opytat sa mozes priamo v piercingovom studiu, myslim, ze tam maju najviac skusenosti.
cocca-colla - Neviem ci to boli tak velmi, aby mi to vadilo, ale na istu bolest som sa pripravil
@16 kto by mal byt blazon ? proste sa mi to paci