ale co ti mozem povedat je ze piercing v pupku je tzv. surface a tie sa casom same vytlacaju, je len otazkou kedy, proste raz urcite, preto na to treba davat pozor aby si ho stihla vybrat skorej nez ti ho koza sama odmietne a spravi jazvu
@hoperpohroma niekde som citala ze to ze to koza vytlaci sa stane v pripade ked sa o to clovek nestara alebo stara nevhodne ze to patri medzi rizika podobne ako zapal atd ale tak neviem...
@petik216 keďže som bola 14/15ročná ščanda bolesť som si nevšímala lebo som bola unesená z toho že sa ma dotýka pekný popiercingovaný a potetovaný šrac čiže to ti nepoviem...ale hojilo sa to fest dlho... vpodstate až kým som nešla k moru a nebolo to permamentne namočené v slanej vode
@hoperpohroma citam uz dost dlho minuly rok som si dala tetovanie a velmi silno zvazujem ten pierc cize uz som toho precitala az za len vsade nieco ine pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale co ti mozem povedat je ze piercing v pupku je tzv. surface a tie sa casom same vytlacaju, je len otazkou kedy, proste raz urcite, preto na to treba davat pozor aby si ho stihla vybrat skorej nez ti ho koza sama odmietne a spravi jazvu