všeobecne pači sa vam piercing na pere .....bud vtrede pery alebo na boku...nemoze sa mi poskodit sklovina ?..viem ze je tato diskusia plytkoducha ale potrebujem vediet kde je to lepsie a ci mi to nebude vadit pri bozkavani....
Mne sa páči pierc v jazyku, to je bohové aj pri bozkávaní...
A myslím, že sklovina sa ti môže poškodiť, hoci ja s tým skúsenosti nemám. Viem, že do jazyka sa môže dať aj činka z iného materiálu, aby sa ti sklovina nenarúšala. Čo sa pier týka- netuším.
piercing v pere je celkom fain..osobne poznam dost ludi s takymto piercingom a vyzera to celokm dobre.. isty cas som aj ja chcela take nieco ale nakoniec som si to rozmyslela...
A ano je tu dost velka sanca ze sa ti trosku (mozno aj viac) pokasle sklovina..ale to je individualne....
Male v nose su jedine ktore dokazem este tolerovat (nausnice neratam). Podla mna je to ohavne. A 2x bezpecne to tiez nie je, som pocul o neprijemnych infekciach.
mne sa to vobec nepaci a spoluziacka mala piercing v pere a po par dnoch dostala nejaku infekciu alebo nieco take, lebo jej to nastrelili rovno do zili...
ked si to da 16r baba s mini perami tak je to viac nez hruza a nepaci sa mi to ... ale niektorim babam to pristane podla toho ale aka velkost davam prednost tym mensim
booze inak moja spoluziacka má az 9 piercingow.. taak ... na brade,oboci,nose,ptm na bruchu má 2 aj w jazyku a na uchu... jeden ma na intim mieste .... taQQ ked mala 11 nechala si urobit prwy ... do obocia... ptm 12 este 4 a ptm ked mala 12,5 dala si ostatné .. ona je hluupa skooro wsetky naraz haha .. mne sa tiež pacia len jemné ... ne jak ma ona ..oMG cele obocie.. newiem ako widii cez to oko .:
@whit3andblach na pero, teda na peru si ho radsej asi nedavaj...to uz skorej do jazyka...moze ti to poskodit zuby, tlacit na nejaky nerv..a teraz v zime ti ten nerv moze aj schladit..to sa stalo mojej sestre..mala pierc v nose..a nejak jej zasekol nerv.. a to bola zima a tym ze ten pierc bol studeny..tak ten nerv ochladzoval ..a boleli ju nohy no brutal takže...radsej asi do jazyka..tam sa mi to aj pači..aj by som si to dala..ale nikto mi to nedovoli..ani rodicia ani frajer ..nevadi prezijem bez toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A myslím, že sklovina sa ti môže poškodiť, hoci ja s tým skúsenosti nemám. Viem, že do jazyka sa môže dať aj činka z iného materiálu, aby sa ti sklovina nenarúšala. Čo sa pier týka- netuším.
A ano je tu dost velka sanca ze sa ti trosku (mozno aj viac) pokasle sklovina..ale to je individualne....
Brrr.