Nazdar, mám jeden menší problém z mojou dlhoročnou kamarátkou. Chcem si dať v blízkej dobe piercing, ale keď sa to dozvedela povedala mi že sa zo mnou prestane baviť a bude ma ignorovať do konca života. Neviem či to myslela 100%-ne vážne ale dostalo ma to
hmmm..keby to bola taká užasne dobrá kamaratka, nič by ti take nepovedala a ak áno tak čisto zo srandy. A určite sa mi nič take nestalo, lebo ja takých priateľov pri sebe nemám. Či som mal vlasy po plecia alebo kratke, či som mal piercing alebo nie, bolo im to jedno a vždy boli pri mne Ale tak..ženy..nikdy nevieš
Práve to neviem že ako to myslela, lebo keď to myslela vážne tak fakt neviem. Neviem prečo ju to tak vzalo Ale ja ju mám fakt rád, fakt sa dlho poznáme a neviem čo s tým..
a piercing kam? ale tak ako tiež nechápem...určite to myslela vážne? viem si predstaviť zďaleka horšie veci, prečo by som mala v úmysle prehodnotiť kamarátstvo s tým druhým, ale piercing medzi ne nepatrí....ak si v pomykove, porozprávaj sa s ňou o tom, ako to vlastne myslela, prípadne čo jej na tom vadí....možno si to len zle pochopil a o nič nejde
Momentálne som mimo mesta takže s ňou nemôžem osobne pokecať. Ten pierc som si chcel dať tu, aby som sa vrátil už s piercom v brade btw.
ale keď neviem ako to myslela tak radšej počkám kým sa vrátim a tak sa s ňou normálne porozprávam. Ale príde mi to čudné, lebo my sme spolu vyrastali a sme veľmi dobrý kamaráti a praveže ona ma v takýchto veciach vždy podporovala.
Nemyslím, že by sa s tebou prestala rozprávať naozaj... ak ste naozaj dobrí kamaráti.
Môžem sa mýliť ale v tom prípade až tak dobrí kamaráti asi nebudete... ale celkom iste ti tým chcela dať najavo, že sa jej tento tvoj nápad nepozdáva... (ja som tiež kamarátovi celkom slušne ofrfľala, keď prišiel s tým, že si chce dať vykosiť hlavu úplne nakrátko... ale je fakt, že som sa mu nevyhrážala tým, že sa s ním prestanem rozprávať... asi by mi to aj tak neuveril )
@presovcan1 No do brady to nieje žiadna sláva u chlapcov tak max do obočia. Ale samozrejme najlepší žiaden. Myslíš že budeš pre dievčatá tak príťažlivejší? Bez neho to vieš na 100% že budeš ale s, to je otázne možno pre malú skupinku dievčat.
Daj si piercing do obocia, jazyka, nosa, brady, aspon 10 kuskov do ucha, do dalsieho tunel a na zaver este jeden do zaluda. Budes velmi, ale velmi originalny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale keď neviem ako to myslela tak radšej počkám kým sa vrátim a tak sa s ňou normálne porozprávam. Ale príde mi to čudné, lebo my sme spolu vyrastali a sme veľmi dobrý kamaráti a praveže ona ma v takýchto veciach vždy podporovala.
Môžem sa mýliť ale v tom prípade až tak dobrí kamaráti asi nebudete... ale celkom iste ti tým chcela dať najavo, že sa jej tento tvoj nápad nepozdáva... (ja som tiež kamarátovi celkom slušne ofrfľala, keď prišiel s tým, že si chce dať vykosiť hlavu úplne nakrátko... ale je fakt, že som sa mu nevyhrážala tým, že sa s ním prestanem rozprávať... asi by mi to aj tak neuveril )
daj si ho tam, kde nevidieť, ani sa jej nečudujem a nakoniec je to aj tak prežitok................filip
@1
ja som na tom podobne,akurát ja dúfam,že sa moja @janusiq18 kvôli piercingom so mnou nerozíde :/