Viem,že táto téma tu už 234567543245krát bola ... chcela by som sa vás opýtať ešte raz či piercing či už na perou alebo pod perou môže škodiť sklovine alebo ďasnám a do akej miery? ... Či je to individuálne a pod. ?
nemalo by ti to riť do ďasna ani podobné, pretože vnútri ti ten pierc akoby zarastie. ale len akoby, jednoducho ho tvoja hubička schová a tak sa ti nebude nijak oškierať o ďasná.
neviem, poznám dosť ľudí, ktorí piercing v pere majú a nejako sa nesťažovali na to, ani nemám pocit, že by tým mali poškodené zuby. určite, že to nejakú škodlivosť má, ale určite nie až takú strašnú, viac by som sa bála o preseknutie nervu, alebo že sa mi to zapáli...
no mne osobne sa to páči, aj nad tým už dlhšiu dobu uvažujem, len nemám peniaze a ešte skôr si chcem dať spraviť tetovanie
ked dodrziavas vsetki pokini co ti povedia v pirecingovom studiu, tak v pohode. nicoho sa nemusis bat hoji sa to asi 4 az 5 tyzdnou a niektore veci nemozes jest za ten cas napr. ziadne mliecne vyrobki....maslo , syr, jogurt..ee...ani pit pivo :d ani fajcit ....aj to musis cistit a vyplachovat pusu ustnou vodou , po kazdom jedle. chvilku aj trva kim si na to zviknes ze to mas v puse. ale potom uz v pohode sklovinu to nenici a ani dasna som si nevsimol zebi to poskodzovalo ( bratranec maaa, tak od neho viem )
inac negativne sa tu vyjadrili len taki ludia, ktori ziaden pirecing nemaju
Ahojte, dnes som si dala piercing jazyka.. Bala som sa, ze ma to bude boliet ked mi to bude prepichovat, no ako je clovek v strese tak som to nevnimala ako velku bolest.. trosku neskor ma zacal stipat jazyk no rozpravalo sa mi fajn.. Tak po 2 hodinach mi jazyk opuchol a tazsie sa mi rozprava no da sa to prezit.. teda az na tu bolest.. ako keby mi odumieral ak to mam tak povedat
Ale co som chcela tak to mam
Nebojte sa nicoho, trosku si clovek pre krasu musi aj vytrpiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tam nejde o dierkovanie organizmu ... a ani o infekciu .. skôr o " odkrývanie" ďasna a pod.
no mne osobne sa to páči, aj nad tým už dlhšiu dobu uvažujem, len nemám peniaze a ešte skôr si chcem dať spraviť tetovanie
inac negativne sa tu vyjadrili len taki ludia, ktori ziaden pirecing nemaju
Ale co som chcela tak to mam
Nebojte sa nicoho, trosku si clovek pre krasu musi aj vytrpiet