@acvd43xa7w tak nemám ale brat má v jazyku a odkedy má pierc,má aj problémy ... a myslím si,že keď má niekto v jazyku a hlavne sa s ním hrá ... tak určite škodí sklovine a podnebiu ... a keď labret ... tak ten asi tiež ... kedysi som aj ja chcela a asi si aj cez leto dám
keď piercing tak plastovy,ktory j setrnejsi k sklovine a k dasnam..pri obycajnom trpia korene zubov a postupom casu sa s dasien stavaju krvacave ďasná..:/
mam v jazyku a nijako ma neobmedzuje, nemam pocit ze mi nejako nici dasna a zuby, nemam s nim absolutne ziadny problem. ludom ktori sa s nim hraju ( a tomu ver ze ked ho budes mat cerstvy sa s nim budes hrat a natahovat ) to urcite neprospieva. ale ked ho budes mat s rozumom tak nemusis riesit ziadny bioplast, proste zasunies a ides alebo lepsie povedane zasroubujes pierc v jazyku schvalujem, je uzitocny, chod do toho
@acvd43xa7w šak nie sú len guličky, ja som mala aj kocky a všelijaké čudné tvary ktoré ani pomenovať neviem a ak sa ti tak strašne nepáčia plastové guličky, tak si daj len plastovú tyčku a guličku si daj buď titánovú alebo ocelovú (len potom neodporúčam prechádzať si ňou po zuboch ja si dávam ten titánový len keď spapám svoj plastový :p a aj to ho nemôžem mať dlho lebo ma začnú z neho zuby bolieť
daj si pirsing a pockaj ci cca 4 mesiace odhalene zubne krcky ale vsetko vyriesi bioplast. cinka z bioplastu a mas.. v jazyku zase gulicky z bioplastu aspon. len nezabudaj potom velmi nehryzt lebo to bude jedlo ako ozdoba
@nightmare96 jaj, tak si to myslela..no to je pravda
@sapphyre ooou! no pekne hovor mi to tu este ale inak som si myslela, ze staci, ked budu tie gulicky z bioplastu, to musi byt aj tycka? sak ta sa nedotyka nikde zubov ani nicoho
Zdravím ...mne sa nejako rozťahuje pera aspoň mám taký pocit že z vnútra kde mám dierku tak tam sa mi tá dierka naťahuje a zvačšuje ....čo mám robiť aby sa to tak nenaťahovalo ?
ja som mala piercing v jazyku asi 4 roky ale musela som si ho vybrat bo sa mi zacali kazit zuby ... je to diskutabilna tema ... aj zubar ma odhovaral, ze si to mam vybrat a bla bla bla ... dnes je to in mat piercing alebo tatoo. Vyskusaj to a pri najhorsom si to das prec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
@greendgirl a moc?
@dee99 najvacsia pravda! len tak trosku sa bojim, ze mi to tam pokazi vsetko..
nemyslim ze ho tam budes mat 10 rokov
no to je pravda..
@takzvany to ja viem, ale zaujimaju ma ludia, ktori to maju
@greendgirl jaj joooj..no snad nie moc, lebo ho dost tak ze chcem..
labret? ten je hnusoba videla som ustupene dasna, ale co mi hovorili, tak nik sa nestazoval na nic zle
ale rozmýšlam že kam či do stredu pery alebo niekde nakraj ?
a ešte mám jednu orázku nevie prečo sa mi nezobrazuje moja profilovka ?
ludia, diky..uvidime, ved ak bude zle, vyberem
inak..pierc v jazyku? uzitocny? to mi objasni
fakt.... ja som mala mesiac titánový a akonáhle som mohla vymeniť hneď som ho dala preč (mám rada svoje zúbky)
@sapphyre ooou! no pekne hovor mi to tu este ale inak som si myslela, ze staci, ked budu tie gulicky z bioplastu, to musi byt aj tycka? sak ta sa nedotyka nikde zubov ani nicoho
nedavaj si, je to useless