Bolí to? ako najviac by ma zaujimalo do obočka..či sa vámt o zapálilo..alebo tak..alebo aj do jazyka tieto dva by som chcela..ale zaujimalo by ma či to vážne tak bolí..
@acvd43xa7w krucinal to je mi nick, kym som to opisala mi to tvralo vecnost!!! a nechcelo sa mi kopirovat, ta moja lenivost! nebudes musiet sa naucit hovorit, ale su proste slecny co si daju cinku do jazyka a pretoze vacsinou aspon sa zvykli davat titanove alebo ocelove tycky tak je to dost tazke, a slecny bolelo namahat spuchnuty jazyk tak nenamahali a potom ho poriadne neovladali ked mali ropzravat tak zacali suslat. jednoducho ako to povedat, musis sa donutit napriek tej bolesti trochu ten jazyk cvicit a dvihat. skus rozpravat s jazykom polozenym, budes suslat.
@acvd43xa7w samozrejme, ide len o to ze ked ho rozhybes tak je fajn. ono cele spuchnute odpuchne, vymenis dlhsiu tycku za kratsiu a hotovo, nech to trva max mesiac ak si spravne pamatam. len vela ludi nerata s tym, ze to nie je len aha mam piercing v hube! ak si vsak das odlahcenu tycku tak nie je ziaden problem, resp by nemal byt. a k tovjmu nicku: co si cakala aj nieco ine?
@acvd43xa7w promin, nabuduce dam nejaku odu na tvoj nick, slubujem hej? ja som nechcela vystrasit, len je nanajvys nechutne ked vidis ako cajka ma piercing v hube a furt sa s tym pretrca a susle, lebo je leniva sa naucit rozpravat so zatazou na jazyku. strasne ma to vytaca
môj priatel si dal nedavno do jazyka a bolelo ho to vraj menej ako pichnutie s ihlou do prsta... a ani mu neopuchol aj jest mohol aj vsetko... dokonca mu dali ten mensi piercing skor ako po 2 týždnoch co nie je v inch pripadoch bezne... cize si myslim ze je to dost individuálne.. Skús sama... podla mna sa oplati ved zijeme len raz pri najhorsom si dierku nechas zarast...
ja mám v obočí a v pere a keď to mám posúdiť tak obočie bolí len trošku menejako pera a dokonca aj menej ako nastrelenie náušnice... ale tak podľa mňa keď to ceš tak by ťa bolesť nemala odradiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a do jazyka? nuž dva týždne budeš jesť kašičky cez slamku
jaaj tak..ale inak..da sa na to normalne zvyknut a potom uz nebudem suslat? vsetko bude take iste?
tak potom dobre uz si ma upokojila lebo si ma dost tak vystrasila.. tak pohoda no
jaj chapem.. snad bude secko dobre