Ahojte, chcem sa spýtať máte niekto piercing v pupku? ak áno hojí sa to rýchlo nemáte s ním žiadne problémy? a ak vám to prepichovali v štúdiu bolelo to či ani nie alebo ste si to nebodaj prepichli sami? a koľko niečo také stojí
je to piercing, ktory sa hoji najdlhsie zo vsetkych, asi 15 mesiacov...preto som si ho nakoniec nedala, stacil mi pierc v nose, ktory sa mi asi 3 krat zapalil, este aj ked bol zahojeny...
ja ho mám . A musím zaklopať nemám až také veľké problémy z jeho hojením teda aspoň mojím kamoškám veľmi hnisá mne našťastie nie . Samotné prepichovanie ani len trošku nebolí len prvé týždne ťa bolí dotyk aj v jeho okolí .. a prepichovala mi to kamoška ale ak sa rozhoduješ urite si daj enbudeš ľutovať
kto povedal, že je z toho dosraný, ak si si nevšimla pýtam sa na názor ostatných a ak sa ti niečo nepáči alebo máš s tým problém tak to láskavo nekomentuj a baby @1 a @2 ďakujem za radu
ja mám a vôbec to nebolí len potom asi polroka sa to hojí ak sa to vôbec zahoji ked sa ti to bude stale suchat o gate, tricka opasky uplne super to je.. nedavaj si to je to hrozne
ja ho mam asi 3 roky... prepichnutie bolelo, ale len troška... najhoršia je prva dezinfekcia... vyšlo ma to aj so šperkom na 35 ečok.... treba sa o to starať, a bude to pekne....
Hojilo sa mi to asi 3 mesiace, prepich bol trošku šok lebo som nevedela čo čakať Ale potom to skoro vôbec nebolelo, len pri dezinfekcii to celkom štípalo.. inak pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
tetovania sa hoja ovela lepsie
nepáči sa mi to...ale určite lepšie ako v jazyku