www.crazy-factory.com je to nemecké alebo aké síce..ale už som odtiaľ objednávala dva krát...poštovné máš len 5 eur, a pri nákupe nad 50 eur ho máš zadara.. ozvi sa nejakým známym a oni isto tiež niečo budú chcieť, ja si myslela že sa mi nik neozve a skončila som najprv so 120 eurovou objednávkou a potom so 180
@michalka1 uff dufala som ze niekto spomenie tuto stranku ... bola som uz nanej je uplne super je tam vsetko co potrebujem len som sa chcela spýtat dá sa platit aj inak ako kartou ?
@hoperpohroma ak máš paypal tak nepripočítajú pretože tak sa ti to automaticky odčíta ako prevod na domáci účet
a ku crazy cash points...ja už mám okolo 20 eur tam, lebo za každý nákup dostávaš body, plus aj za uploadovanie fotiek vecí čo si kúpiš...a keďže ja som mala také veľké objednávky tak sa mi to celkom vyplatilo teraz ešte v januári keď som objednávala tak bola nejaká 13% zľava, ľudia mi dali peniaze normálne koľko mali za tie veci a mne ostal zárobok
@michalka1 práve si robím objednávku a už mám free shipping ale chcem sa spýtať či ešte budem musieť platiť slovenskú poštu alebo aj tá je zadarmo? alebo či sa neplatí clo (alebo nejaké iné poplatky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Wood is good !
za rok si nasetris 6 eur zlavu na nakup a ze pri tych cenach je to dost veci O.o
@hoperpohroma ak máš paypal tak nepripočítajú pretože tak sa ti to automaticky odčíta ako prevod na domáci účet
a ku crazy cash points...ja už mám okolo 20 eur tam, lebo za každý nákup dostávaš body, plus aj za uploadovanie fotiek vecí čo si kúpiš...a keďže ja som mala také veľké objednávky tak sa mi to celkom vyplatilo teraz ešte v januári keď som objednávala tak bola nejaká 13% zľava, ľudia mi dali peniaze normálne koľko mali za tie veci a mne ostal zárobok