rizika tak mozes prist aj o chut ale to je mala sanca no nikdy nevies xD
nemala som ziadny problem len som dva dni trosku rozpravala ako krypel ale to je normalne
no a fajcit podla mna mozes hned nemala by ti to sposobit ziadny problem^^
ak nahodou hej tak... som sa mylila...
no ide o to ze moze to ist bez komplikacii, ale na druhej strane sa to moze poondiat viac nez si dokazes predstavit. to ze prides o chut je to najmensie. ak tam dostanes nejaky hnusny zapal, moze ti cely jazyk opuchnut,vazne. a to uz potom nie je sranda. videla som video dievcata co si len nausnicu do ucha dalo robit, a tak sa jej to zapalilo ze musela do nemocnice. ucho bolo 2 krat take velke ako normalne, napuchnute fialove, bola na dvoch operaciach s tym. po mesiaci sa vyliecila,ale ucho ma dodnes hnusne zdeforovane,takze ani tu nausnicu tam nosit nemoze.
nechcela by si radsej pouvazovat o meej citlivom mieste na to? ak uz velmi chces pri ustach,co tak tesne pod spodnu peru?
@2 Ďakujem @3 Ja som najskôr mávala pierc v obočí ale oba mi vymigrovali a na perach ani okolo pier nechcem to sa mi nejako nepáči a v jazyku to v podstate ani nie je vidno a taký by som potrebovala , aby bol príjemný a neviditeľný pre okolie. Potom by som musela nájsť inak skvelého riaditeľa na škole aby ma zamestnal. Rovnako som to riešila aj pri tetovaniach, len mám obavy, že keď mi vymigrovali z obočí aby som nemala problémy aj pri jazyku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
nemala som ziadny problem len som dva dni trosku rozpravala ako krypel ale to je normalne
no a fajcit podla mna mozes hned nemala by ti to sposobit ziadny problem^^
ak nahodou hej tak... som sa mylila...
nechcela by si radsej pouvazovat o meej citlivom mieste na to? ak uz velmi chces pri ustach,co tak tesne pod spodnu peru?
@3 Ja som najskôr mávala pierc v obočí ale oba mi vymigrovali a na perach ani okolo pier nechcem to sa mi nejako nepáči a v jazyku to v podstate ani nie je vidno a taký by som potrebovala , aby bol príjemný a neviditeľný pre okolie. Potom by som musela nájsť inak skvelého riaditeľa na škole aby ma zamestnal. Rovnako som to riešila aj pri tetovaniach, len mám obavy, že keď mi vymigrovali z obočí aby som nemala problémy aj pri jazyku.