taaaakze,po dlhsom hladani som nasla salon ktory by mi vyhovoval,takze tu mam zopar otazok pre tych co tento pierc maju. Bolelo vas to? Suslali ste a ak ano tak ako dlho? Da sa nejako zmiernit ten opuch?
ved prave ze s tym ratam tak ale snad si daco zistim nez si to dam,no nie? a mozno sa dakomu stalo daco funny alebo ma niekto nejaky extra tip
nikdy nevies :3
prepich až tak nebolí, skôr týždeň potom bol katastrofaaa, jesť, piť, prehltať, všetko bolí, aj keď nerobíš nič, aj tak to bolí no keď máš doslova "plné ústa jazyka" kedže ho máš opuchnutý tak trochu šušleš, ale je to celkom znesiteľné a na opuch nepomôže nič, len počkať
krasny piercing. mal som ho asi sest rokov. uzival som si to. proces prepichu bol fajn. nebolelo to resp. to je chvilkova bolest a uplne fajn som to prezil. prve dni az cca tyzden som mal akoby lenivy jazyk ale nebolel ma ani nic. akurat som si daval jox aby sa to nezapalilo a pekne sa to zahojilo. mam doteraz dierku a musim si ho dakedy dat tak z nostalgie
Prepich nebolel vobec, ale to potom bola katastrofa ono mala by si potom pit studene, aby to az tak neopuchalo, ale ja som k piercingu dostala anginu ako darcek, cize som fakt trpela, nic som nedokazala jest a pitie bolelo. Suslala som mozno prve dva dni, ale neskutocne sa mi ta gulicka jebala o podnebie a furt ma bolela papulka z toho. Takze siel von hned, ako som sa odhodlala spravit ten rozumny krok
ako tu uz vyzsie pisali prepich neboli, opuch nezmiernis, a susles tak max tyzden ale je to individualne ... ja som nevedela povedat d r l ale inak to bolo v pohode ... a co sa tyka jedla tak odporucam len tekute lebo je to mtre neprijemne ked sa ti o tycku nieco zachyti ... najlepsie je si mixovat ovocie a to pit .. teda aspon mne to dost pomohlo a po tom tyzdni sa snaz sa snim moc nehrat lebo si natrhnes dierku a bude ta to bolet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
nikdy nevies :3
Mňa to nebolelo... Prepichovanie jazyka je ako keby si pichla do masla.
nevadi no