pred tyzdnom som si prepichla prepich bol dost pohode, len som tam mala moc dlhu tycku ktora sa mi vzdy zasekla medzi zuby ked som isla jest a otvorila som usta.. ked som si menila na kratsiu trvalo mi to 30-40 minut a musela som si chytit peru do kliestov, cize ti odporucam dlho dlho nemenit pierc.. hojil sa mi asi tyzden, dnes uz je celkom v poho aj odpuchnuty aj v pohode jem
ale rada: ak nie si bojovnik a nie si si nim uplne ista, nedavaj si ho
a hlavne si neber priklad tutok od slecny @hoperpohroma lebo ona je trosku na hlavu!! ona si to robi sama doma, no to je ine, ked vie co a ako, ty bez do studia aj potom vymenit tycku za kratsiu, aj to si chod do studia
@acvd43xa7w podla mna by jej mali dat kratku uz pri prepichu jednak ze jej to bude robit zlo jak mne a nebude moct ani jest, bude jej to ondit do zubu a do dasna a este sa to ani nevrastie ked je tycka dlha.. podla mna takych 8mm je akurat
@hoperpohroma no neviem ti povedat kolko mm, len si myslim, ze oni jej daju taku idealnu dlzku, aby to malo este kde napuchnut a podobne joooj ty si trubka riadna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale rada: ak nie si bojovnik a nie si si nim uplne ista, nedavaj si ho
ten prvy tyzden ta bude strasne srat, ale strasne
@hoperpohroma no neviem ti povedat kolko mm, len si myslim, ze oni jej daju taku idealnu dlzku, aby to malo este kde napuchnut a podobne joooj ty si trubka riadna
a uz ho nemas ci co?
A čo si si dala robiť?
Nie ja som si už vybrala po roku a pol
napisem ti spravu