Zdravim nepoznate niketo nejaku dobru stranku na nete kde by som kupil tunnel,plug (piercing) ...ak viete niketo o nejakom dobrom online piercing shope pls posliet stranku...a tie co mi hned vihodi google uz poznam
ja objednávam jedine z crazy-factory.com...majú tam super výber a ceny, akurát si počkáš dlhšie keďže to ide z thajska, čiže aj poštovné je drahšie, ale oplatí sa to...
@1 ceny možno, ale nestojí to za veľa tie šmejdíky.. s kamoškami sme si objednali veľa vecí ztade a... nesadlo skoro nikomu nič... plugy boli príliš dlhé a vyzerali ako obrthané... poslali zlé veľkosti tyčiek a guličiek do jazyka, piercing do pravého obočia namiesto ľavého .. jediné, čo bolo faj, bola fakt len tá cena
sperky-eshop.sk je náhodou fajn stránka pred týždňom v utorok som si objednala štvoro náušníc a piercing a na druhý deň som ich už mala v uškách fuckt, rýchlo to doručia aj celkom fajn ceny majú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov