Nedávno som si vybrala pierc z jazyka mala som ho tam približne rok. Keď mi ho prepichli v štúdiu bolo to v pohode len asi o nejaký týždeň sa mi urobil hrbolček aj zhora aj zdola a hnis... keď som prišla k piercingerke povedala že nevie čo to
@3 ja som si rezala aj obocie, aj prepichovala usi, aj strihala ďasno ...alebo to prepichni, mozno tam budes mat len hnis a nebudes musiet nikam ist. alebo chod k obvodnej, ta ti do toho pichne, ked sa bojis sama
ja som bola nedavno u zubara, noveho, a ten mi povedal, ze to treba kontrolovat ci sa mi tam ten hrbolcek neurobi lebo to nie je dobre..ja mam uz styri roky a vsetko ok, chod k lekarovi..normlane svojmu obvodnemu
k obvodnému alebo k chirurgovi,sa Ti nevysmejú..a určite choď,alebo si to prepichni sama,treba to spraviť.....aj keď to bude asi bolieť...ale podla mňa nie viac ako samotné prepichovanie
ta kamoska to tiez mala ale jej to tak za mesiaac v pohode zmizlo na to ze si ho robila sama a este ho mala aj poriadne hruby tak sa toho nebol ono to postupne zarastie....teda aspoň by malo ...a ak nie skus si dat na to propolis alebo podobne . len ziadnu paniku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a čo sa toho týka, neviem ti pomôcť nemám s tým skúsenosti...
rozrezala hej .... nech mi to rozreže niekto,kto to vie len neviem kto teda ku chirurgovi s jazykom... nie som blázon
ale nie... vadí mi to.... na jazyku biela hrčka chcem to preč