Ak by som si dala spraviť do nosa piercing a po čase ma omrzí.. vyberiem si ho.. ostane mi potom v nose po ňom dierka alebo sa to pekne znova späť zrastie?
a chces septum ci nostril? lebo septum aj ked je diera tak nie je vidiet a nostril zalezi cisto od typu tvojej pokozky, niekomu jazvy ostanu, niekomu nie ale nejaky viditelny krater tm nebude urcite
ja ho mám tiež, zarástol mi nespočne veľa krát, ale tak vždy som si to prepichla nanovo. buď som ho stratila, alebo mi vypadol.. budeš tam mať určite niečo, ale nebude to veľké
@flame ono bodka zostat moze ale nic obrovske by to nemalo byt ja mam napr. viditelne jazvy len po cheekoch a s tym som aj pocitala.. hento mas vsetko tenku kozu cize tam by to naozaj nemalo byt nejako vidiet, ked tak nic co make up neschova
@flame tak ako mne to vypadlo a nemala som to tam deň, vlastne to bolo len vo fáze zarastania. dierka ti ostane, ale nemyslím si, že by bola nejak extra veľká a po čase by ti to malo zmiznúť úplne, ak by človek nevedel, že si to tam mala, tak si to nevšimne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
btw aj v pere mi ostala