Má niekto z vás piercing v nose? Chcela by som vedieť, že ak si dám prepichnúť nos a potom neskôr si ho vyberiem, za ako ldho mi zarastie dierka v nose. Ďakujem.
Poznáte nejaké dobré piercingové štúdia? (kdekoľvek)
moja teta mala asi tri či štyri roky a teraz keď si to vytiahla jej tam vidno iba takú malú bodku a aj to iba z blízka. má to vytiahnuté asi tri mesiace. a ja napr. v RK dobré pierc štúdio poznám. bola som si tam nechať robiť chrupavku v uchu a super. všetko pekne vysvetlil, dobrý a profesionálny prístup, príjemný piercer, dobré ceny , ale pokiaľ viem nostril je pomerne bolestivý pierc
@gabrisska no tak u každého samozrejme inak, ale už aj po 2 mesiacoch sa ti to tam nebude dať naspäť, trošku ti to bude vidno, ale tak hádam sa ti nikto tak zblízka na nos nebude pozerať
fuj,tak tento typ piercingu s ami nepaci,nemam rada kruzky ale uznava ze niektorym ludom sa to hodi,no ja by som si to nikdy nedala.
a zarastie to rychlo,podla mna za den za dva,co som pocula aj :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
takýto mám namysli
a zarastie to rychlo,podla mna za den za dva,co som pocula aj :ehm: