ja nemam skusenosť žiadnu, ani nebudem mať aj ked istý čas som sa pohrávala s tou myšlienkou.
u nas v tirede sa z toho stala moda a spoluziacky sa poprepichovali, no nebolo to pre ne bohviečo, jednej začal hnisať pupok, druhej zasa nos, dalšia si vytrhla pirsing z nosa ked si obliekala sveter (jau) inej vypadol a ked si ho tam chcela strčiť tak jej zarastla dierka, alebo to mala zapálené...
s jazykom je vtipna prihoda ale to by bolo na dlho.. nie je to az take boelstive ako si vsetci myslia ale
ja osobne piercing schvalujem lebo narozdiel od tetovania ked si ho rozmyslis jednoducho ho vytiahnes a hodis do kosa bez nejkaych extremnych pozostatkov co sa narozdiel od tetovania povedat neda..
ale mne sa paci oboje takze sa pripravujem na dalsie
Ja mám dve tetovania, jedno na ruke a druhée na chrbate, ale piercingu by som sa bál.
Nie pre bolesť, ale po diskusii s viacerými doktormi som sa rozhodol skôr pre tetovanie.
Ich názor je, že piercing je väčší zásah do tela, ovplyvnuje viacero faktorov a procesov v tele s ktorými môžu byť spojené rôzne aj hormonálne poruchy. A to nehovorím o zanesení infekcie na prepichnuté miesto.
ja maam v pere, v nose a v pupku a jedno tetovanie...a xystaam sa tiez na dalsie..mysliim, ze vo vseobecnosti je to tak, ze ked s tyym uz raz zacnes, je tazko prestat...nieco mi to pripomiina
ja mam pierc v jazyku, zatial som nemala ziadne problemy casom este nejaky ten pierc alebo tetovanie mozno pribudne, to ze ked raz zacnes nejde prestat je uplna pravda
haha skuste robit aktivne sport a mat piercingy ci vam to nezacne hnisat alebo sa vam to nevytrhne ....moj nazor na to je ze viacmenej to nema zmysel ....
jaa máám w jazykuu..je to faajn lenn ten prvý týýden som troška pomenej jedlaa ( no nedalo sa taaq ľahko) aale inaaq odporúúčam..už aj premýýšlam o daalšom..
Gupka má prawdu - ked s tým začneš už ťažko prestať
Ja len tattoo ale pohoda. Pierce som rozmyslal, ale ako povedal Folkqrapp lahsie sa to zapali a za dalsie piercingom si mozes stlacit niektory z akupunkturnych bodov co by nemuselo byt zrovna naj (ano akupunkturnym bodom a podobnym veciam vcelku verim, kedze to existuje niekolko tisic rokov a funguje).
Comrad sniper: a preco by nemohli sportovat s piercingom??? Ten piercing zas tolko nezavadzia, jedine co ma napada je pierc v oboci pri bojovych sportoch
no takze ja mam prepichnute usi par dierok uz zarastenych asi 6 ale ostali mi 4 no a asi polovicu som si prepichovala sama... no dalej mam usta asi ani nie tyzden... to prepichovala silvinka best kamoska ... no tak sli sme vonku aj s chalanmi no a ja som zobrala ihlu, vreckovku, tampony a dezinf. prostriedok no a sla mi prepichovat a chalani stale za nami sli a to sa tak nedalo tak sme sa sli skyta jeden preliezol k nam aj cez klady aby nas nasiel a videl to a potom aj druhy no ako a ja som sa furt na nich smila tak to prepichovanie trvalo vyse hodinu
Chavez... to mam viacmenej na mysli ze by sa ti mohol vytrhnut alebo niekto iny by ti ho vytrhol .....mne by to asi zavadzalo ale to je môj nazor ....a plus moje ine sportove zaluby ja z nich vzdy chodim doodierany doskrabany a pod. aj teraz mam 11 skrabancov len na lavej ruke ...a na tvary 4 ...a to niesom EMO
ja som mala v nose...ale asi len nejake 3-4 mesiace..proste sa mi to neujalo.. najskor sa mi tam robila taka az hrcka, gulicka hne vedla, vraj nejake lozisko... a stale dokola, hnislao... tak musel ist von... je mi za nim smutno, dala by som si znovu, keby to moje telo vedelo prijat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
u nas v tirede sa z toho stala moda a spoluziacky sa poprepichovali, no nebolo to pre ne bohviečo, jednej začal hnisať pupok, druhej zasa nos, dalšia si vytrhla pirsing z nosa ked si obliekala sveter (jau) inej vypadol a ked si ho tam chcela strčiť tak jej zarastla dierka, alebo to mala zapálené...
takže tak
Ja som si prepichovala nos 3-krát (lebo to robil môj bývalý priateľ) a dala by som si to ešte raz a aj inde (keby som sa s ním nerozišla)
s jazykom je vtipna prihoda ale to by bolo na dlho.. nie je to az take boelstive ako si vsetci myslia ale
ja osobne piercing schvalujem lebo narozdiel od tetovania ked si ho rozmyslis jednoducho ho vytiahnes a hodis do kosa bez nejkaych extremnych pozostatkov co sa narozdiel od tetovania povedat neda..
ale mne sa paci oboje takze sa pripravujem na dalsie
Nie pre bolesť, ale po diskusii s viacerými doktormi som sa rozhodol skôr pre tetovanie.
Ich názor je, že piercing je väčší zásah do tela, ovplyvnuje viacero faktorov a procesov v tele s ktorými môžu byť spojené rôzne aj hormonálne poruchy. A to nehovorím o zanesení infekcie na prepichnuté miesto.
Gupka má prawdu - ked s tým začneš už ťažko prestať
Comrad sniper: a preco by nemohli sportovat s piercingom??? Ten piercing zas tolko nezavadzia, jedine co ma napada je pierc v oboci pri bojovych sportoch