Mám piercing v jazyku, zúbky mam stále pekné..z pusy ti páchnuť nebude a ak aj niekomu páchne tak to nebude piercingom ale nedostatkom ústnej hygieny ... Prepichnú ti to so súhlasom rodičov, od 18 aj bez súhlasu...ale dajú sa nájsť aj taký ktorý ti to prepichnú aj keď 18 ešte nemáš ja som sa o to starala po prepichu tak že som si každý chvíľku vyplachovala pusu ústnou vodou a ranku si čistila roztokom soli(moc to pomáha ...problémy v škole som nemala vôbec a to som stým napuchnutým jazykom a šušlaním odpovedala z francúzstiny
ja mám piercing v pupku a strach bol väčší ako bolesť. hojilo sa to cca 2 mesiace, to je však individuálne, taký týždeň som to mala citlivé a potom už v pohode...dezinfekcia: prvé 2 mesiace ráno aj večer, potom len večer a keď už to budeš mať pekne zahojené podľa potreby - ja váčšinou keď si piercing mením, alebo po kúpalisku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
od 15-18 len so súhlasom rodičov.
od 18 ako ty chceš
-ja som si ošetroval/ošetrujem si piercingy "pegaskérom"
-a čo sa týka zubov.. síce mám piercingy v pere ale aj tak mi to sem tam šuchne o zuby..ževraj sa ničia nuž ale uvidíme časom ..