No...chcem si dat piercing do obocia. Tak prosim o radu niekoho kto ma s tymito vecami skusenosti : Aky je najlepsi??? pocula som o chirurgickej oceli a titanovych piercingoch... ktory by ste odporucali ???
na chirurgicku ocel alergicka urcite nebudes...ja ani nikto co poznam sa z toho nevyhadzal ani nic ale daj si to urobit v riadnom piercingovom studiu bo som uz aj take pocula ze si chlapec dal prepichnut obocie a skoncil sa prestrelenym nervom a ochrnutou polkou tvare..
nie je v tom nijak extra rozdiel. titan je bez primesy narozdiel od chirurgickej ocele, ktora ma nejaku tu primes naviac. a ze vraj je titan lahsi. no nepostrehla som
ludia, titan je proste najlepsi, ved sa z neho vyrabaju raketoplany, je to cisty kov, ktory je do ludskeho tela najprijatelnejsi. ocel nieje zla ale ju telo prijima a mozu z nej byt aj nejake komplikacie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme