vcera mi kamarat prepichoval pupok ale bolo to nakrivo a moc tenka dierka tak som to nechala tak a ze zajtra si to pojdem dat do piercingoveho....myslite ze mi to prepichnu alebo budem musiet pockat kym sa mi ten prvy prepich zahoji?lebo to mam zapalene
@Bloodydoll prezilo? Mozno teraz neprezije hahaha... Pupok je totiz velmi, velmi nachylny a je to nebezpecne ked tam dostanes nebodaj infekciu alebo tak...
tak ja myslim, ze najblizsie si pletacou ihlicou prepichni celu hlavu, ved ked sa ti nic nestalo po 5 prepichoch ucha.. a okrem toho, v tej hlave sa vlastne ani nema velmi co poskodit
prečo sa každí snaží len ušetriť a nepozerá na to že síce za to zaplatí ale má istotu že to bude mať oveľa vyššiu kvalitu než niečo čo môže získať zadarmo
.. nič iné ako to že si krava ti ani nemôžem napísať.. prepáč.. nechcela som to ale takto sa správajú totálne hlúpy ľudia.. pochybujem že ti s tým niečo urobí v piercingovom .. štúdiu hlavne pokiaľ ti to hnisá.. isto ti povie že máš počkať kým sa ti to zahojí... a tiež to môže dlho trvať alebo sa ti to nezahojí tak ako by malo.. čím skôr to vyber a začni si to čistiť.. možno v budúcnosti budeš môcť mať piercing v bruchu... a keď nie tak môžeš na seba nadávať.. aká si bola hlúpa..
p.s- kamarátke a ani kamarátovi by som nedala prepichnúť ani ucho nie to ešte pupok...
toto je najväčšia hlúposť akú som kedy čítala. tak toto ťa kde napadlo, dávať kamošovi toto robiť?? preboha taký piercing v pupku sa hojí aj viac než pol roka a to sa ani nečudujem, že ti to urobil zle. no jednoznačne počkaj než sa ti to zahojí. ale robíš sprostosti
poznám babu čo si sama prepichla hrdzavou zicherkou pupok a nič jej z toho nebolo....och bože ona má piercing aj v obočí ( o tej operácii už nič neviem )
kazdy inak reaguje na to ale vacsinou ked to robi amater nejaky tak je vacsia pravdepodobnost ze sa ti to dosere.. naco riskujete? hybajte k profesionalovi ked to tak strasne potrebujete
@bloodydoll tak nerozumiem čo si tu rady pýtaš, keď si nebola v práve nebola 3x v najbdelejšom stave. teraz trpíš za svoju hlúposť. a ten tvoj kamoš, tiež nejak zdravý rozum nemá. čo keby ti ako @krutafunebracka hovorila prepichol nejaký nerv.
Hanbím sa byť žena a pubertáčka skrz teba ....skrz takých drbnutých terajších decek čo nevedia zo sebou potom nás všetkých hádžu do jedného vreca kvôli takým pičendám jak si ty!!...
boze zasa dalsie pripečené dieta...radsej si zničim zdravie ako by som mala pockat dokym si nasporím par oiro...a este si mysli aka je vtipná ze jééje ono to hnisá..jebnutosť
A vieš o tom, že ak ti zle prepichnú pupok, teda ak ti prepichnú nejaký nerv môžeš byť frigídna? Pre informáciu, "Frigidita alebo frigidnosť je chladnosť, dnes najmä pohlavná chladnosť (najmä žien) - čiže tzv. pohlavná frigidita či frigiditas sexualis, prejavujúca sa ako malá pohlavná aktivita a neschopnosť orgazmu. Môže mať psychické alebo fyzické príčiny. " Uf, tak to by som veru nechcela...
no ja by som si to neprepichovala len tak radsej ist do studia ....napr kamoska mi hovorila ako si jeden typek prepichol jazyk a prepichol nejaky nerv a teraz neciti ziadnu chut vobec ....to je hnusne si myslim ..a poucil sa ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
takze, ak ti to len tak niekto prepichoval, mozes dufa ze sa ti to poriadne nechyti
.. nič iné ako to že si krava ti ani nemôžem napísať.. prepáč.. nechcela som to ale takto sa správajú totálne hlúpy ľudia.. pochybujem že ti s tým niečo urobí v piercingovom .. štúdiu hlavne pokiaľ ti to hnisá.. isto ti povie že máš počkať kým sa ti to zahojí... a tiež to môže dlho trvať alebo sa ti to nezahojí tak ako by malo.. čím skôr to vyber a začni si to čistiť.. možno v budúcnosti budeš môcť mať piercing v bruchu... a keď nie tak môžeš na seba nadávať.. aká si bola hlúpa..
p.s- kamarátke a ani kamarátovi by som nedala prepichnúť ani ucho nie to ešte pupok...