Mne sa to paci. Ale nemozem si ho dat lebo by som mala problem neskor v praci. Ale uz som vymyslala kade co, do nosa, do jazyka, do obocia alebo take tie bodypierciny ale nic z toho
@funka septum ja ho mám ale niektorí ľudia majú naňho občas poznámky čo už potom začnú liezť na nervy... najčastejšia otázka - nezavadzia ti to pri fúkaní soplov? na novej škole po mne starší chalani s obľubou prvý polrok "bučali" -.-
mne sa piercing páči. mám spomínaný septum, v jazyku a tunel taký maličký
mne to nevadi ale rada od odbornikov ked máš pirsing v jazyku ked si nervózna beháš si s ním po zuboch a zničíš si tým sklovinu to znamená že sa ti budú kaziť zuby a budú ťa bolieť takže jazyk moc neodporúčam. Ale pirsing mi nevadí ak ich nieje nejak extrémne veľa.
mal som v obočí, naprieč perou a v traguse...ostal mi len v traguse a tiez som spokojny teraz..aj ked mi to občas chýba, lebo teraz sa nemám s čím hrať..ale to je len detail..ešte sa občas pohrávam s myšlienkou dať si znova niečo špeciálne..ale asi sa na to vyseriem..
nie, nepáči sa mi... nemôžem si pomôcť, ale pôsobí to na mňa tak...... odpudzujúco, aj keď neviem, či je to ten najlepší výraz pre moje pocity z piercingu....
paci sa mi tunel aj som ho chcel ale pocas doby kym sa mi hojila normalna dierka mi priatelka nechtiac natrhla ucho takze som z roztahovanim ani nezacal =D
o dva týždne idem na industrial, som zvedavá, že tentokrát to zvládnem. a hlavne som našla dobrého piercera, vcelku sa poznáme a verím mu viac než tomu prehulencovi, čo ho u nás v tt vyhlasujú za najlepšieho.
mam dva jeden v jazyku a druhy v brade......moc sa mi to lubi....a uz si neviem bez nich predstavit zivot...ak vymyslim ete nejake dobre miesto tak si dam aj dalsi.....je to super vec
@agamo Fúha, ty sa teda vyznáš. Počul si už niekedy o bioplatse ? Bioplast je úplne mäkkučký plast. Ak si dáš do jazyku bioplastoví tyčku a akrylové guličky, tak žiadne vypadávanie zubov nehrozí. Ale pravdaže pri hojenímusí byť chirurgická ocel/titan. Čo trvá v jazyku možno mesiac maximálne.
Ja mám v pere nalavo, v pupku, tunely práve rozťahujem na 16mm a 4 náušnice v laloku. Asi o týždeň idem na surface piercing do hrudníka medzi prsia, a na madonnu(horná pera na stranu).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
mne sa piercing páči. mám spomínaný septum, v jazyku a tunel taký maličký
a nedala by som si ho....
@ronik16 nebolí to, pri prepichovaní sa uvoľňujú endorfíny a stres, dokonca to je určitým spôsobom príjemné.
bolí to potom, keď sa to zapáli/začne hnisať/zle sa hojí rana a tak.
samotné prepichovanie fakt nebolí.
ja som tiež chcela istú chvíľu ale potom ma to prešlo
a je teraz dobre tak ako je
Ja mám v pere nalavo, v pupku, tunely práve rozťahujem na 16mm a 4 náušnice v laloku. Asi o týždeň idem na surface piercing do hrudníka medzi prsia, a na madonnu(horná pera na stranu).