takže som sa konečne odhodlala dať si pierc do pupku,ale ešte predtým chcem vedieť pár info od ľudí ktorí niečo také podstúpili..napr.ako to prebiehalo,kolko to asi tak stálo,či s tým boli nejaké problémy,či to bolí alebo nie,,,no skrátka všetko čo sa len
kazda takato vec ma uricte dake koplikacie. A stoji to urcite vela. 1000 korun prepichnutie mozno ? tak dako to stoji. radsej si kup daco pekne na seba ako teke picoviny a opicit sa po kazdom kto to ma.
daj si daj nepocuvaj nikoho kto ta od toho odhovara...ja mam, stalo to 800sk..mala som 14 rokov...nebolelo to a to mi prepichoval az dva krat lebo sa mu to nedarilo...hojilo sa mi to taq 2 tyzdne a potom uz len taq v pohode po mesiaci som mohla robit hocico aj na kupko ist proste vsade...ak este chces nieco vediet napis mi spravu
mne sa to tiez moc nepaci aaaal vela ludom hej...no nic...
na to aj pupok musis mat dobry - teda nemyslim vysportovane kocky na bruchu a tak ...aaale sam o sebe pupok aby ti to tam dobre vyzeralo lebo kamoska ma piercing a dak divne jej to stoji ..nevim bujne to vyzera...aaa viem ze sesterke sa to zapalilo a ani na nemohla opalovat par tyzdnov...aj ked teraz v decembri opalovanie asi moc nehrozi ´
Aj ja si chcem dat piercing do pupku, ale mam trosku obavy, ci to nebude velmi boliet, ci sa mi to nezapali alebo ci z toho nedostanem nejaku infekcnu chorobu... Ale inak sa mi to velmi paci. Takze, ak sa nebojis, chod na to.
Segra ma, dezinfikovala si to a robila to čo jej povedali v pírsingárni a v pohode nič sa jej nezapálilo....ale tak stať sa može, musíte len skúsiť a uvidíte...
hej, čo myslíte, mne by sa niekde hodil piersing???
podla mna je piercing uz davno out..davaju si ho ludia, co chcu vyzerat inak ako ostatni a pritom opak je pravdou..dnes uz je vynimocnejsi ten co ma ´ciste´telo skor ako ten co ma poprepichovane, bo v dnesnej dobe na tom uz nic zaujimave nie je..
hm.. pacia sa mi piercingy, ale do pupku je to najhroznejsie miesto na jeho uskutocnenie.. pupok je tzv. centrom tvojho tela.. hovori sa ze cez neho vyzarujesh energiu a td..
skratka viem ze to vyzera krasne..ale do toho by ma nikto nedostal
ps- neni to len o tom , ze nenechaj sa nikym odhovorit.. je to az prilish detinske, aby clovek takto pristupoval..
to ententiky- anoje na tom nieco, lebo ta ludia aj tak povrchen radia do davu fetakov viem o com hovorim..
a este nieco.. neprehanajte to snimi. potom je to skor vyzdvihnutie nejakeho komplexu ala zaujimem aspon tymto?
hlavne si daj pozor kde si das piercing alebo tetovanie robit ked sa uz preto rozhodnes, daj si radsej nieco odporucit a nedaj sa zlakat pekne spravenou intenetovou strankou. ja som tak naletela na stranku blacktattoo v zahorskej bystrici, ktori ma hned uputali krasne spravenou www strankou. Piercing mi spravili na krivo, ked sa ani po par mesiacoch nezahojil sla som konecne k "odbornikom" kde mi povedali ze to co mi bolo povedane ze je chirurgicka ocel, NIE JE len chirurgicka ocel, ale aj striebro a bizuteria na ktoru v mojom tele vznikla alergia, zacalo mi to hnisat a zo spodnej strany sa mi zacalo tvorit dive maso, ktore sa bud zahoji tak asi do jedneho roku, alebo sa bude musiet odstranit chirurgicky. Uz pri vybere mi bolo cudne ked som sa chcela poradit ktory sperk sa hodi na zaciatok, bolo mi povedane v blacktatto v zahorskej bystrici ze to je jedno. "Odbornik" ma neskor upozornil ze su tzv. zakladne sperky ktore su na zaciatok. takze pozor!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
na to aj pupok musis mat dobry - teda nemyslim vysportovane kocky na bruchu a tak ...aaale sam o sebe pupok aby ti to tam dobre vyzeralo lebo kamoska ma piercing a dak divne jej to stoji ..nevim bujne to vyzera...aaa viem ze sesterke sa to zapalilo a ani na nemohla opalovat par tyzdnov...aj ked teraz v decembri opalovanie asi moc nehrozi ´
hej, čo myslíte, mne by sa niekde hodil piersing???
skratka viem ze to vyzera krasne..ale do toho by ma nikto nedostal
ps- neni to len o tom , ze nenechaj sa nikym odhovorit.. je to az prilish detinske, aby clovek takto pristupoval..
to ententiky- anoje na tom nieco, lebo ta ludia aj tak povrchen radia do davu fetakov viem o com hovorim..
a este nieco.. neprehanajte to snimi. potom je to skor vyzdvihnutie nejakeho komplexu ala zaujimem aspon tymto?
tsuss