No takze chcela by som si dat piercing a chcela by som pocut vas nazor kde sa vam to najviac paci. ak sa vam piercingy nepacia vobec alebo chcete napisat nieco ako - "je mi to jedno kam si to das" tak ani nepiste. chcem fakt iba nazory tych co sa im pierc
Nos je celkom tuctový, to by som si už nedával, možno krúžok do neho. A pupok by ti teda asi moc nešiel, ak si oblejšia. Tá chrupavka je pekná, elegantná, tou nič nepokazíš.
mala som v pupku, ale musel von. a dodnes túžim po pierc do jazyku. hols mne sa páči aj v obočí aj v uchu takže som ti zrejme nepomohla
ale myslím, že pouvažuj nad tým a tie komenty nado mnou majú niečo do seba...daj si to tam, kde sa to tebe páči. al sa poraď s ľuďmi, ktorí ťa poznajú a ich sa opýtaj, kde by sa ti to najviac hodilo.
@kitty03 ty nemôžeš mať 19.... baby v takom veku zväčša už majú rozum... Popremýšľaj nad sebou, chceš sa nechať prepichnúť len preto že sa to lúbi ostatným ? pôjdeš na inú školu, do zamestnania, tam sa im to lúbiť nebude a môžeš handry fajčiť... Keď ty nevieš čo a kam, radšej si nič nedávaj...
Mne sa strašne pači ho mať v pere ......buť jeden ale bo dva....ako jeden do jedne strany a druhy do druhej..ako..neviem či si ma pochopila...ale tak no...hehehe
u mňa je najviac v obočí dva hroty...a potom v lícach čierne guličky ..ale aj podľa mňa to je úplne na tebe že kam sa ti asi tak viac hodí a páči..nedávaj na iných lebo sa ti to potom možno nebude vôbec páčiť...
diky vsetkym co sa vyjadrili k teme este si to premyslim ale asi to vyhra ta chrupavka a mozno si dam aj dva. a som rozhodnuta na stopercent ze ho chcem len som chcela vediet nazory ostatnych kde sa im to paci najviac to je vsetko. to neznamena , ze ked mi niekto napise daj si tam a tam aj si to tam dam.
@smajdalf no predstav si mam 19 a to mi chces povedat ze som stara na to by som mala pierc???? ved aj ovela starsie baby maju piercingy alebo tetovania. a nechcem si ho davat preto ze sa to paci inym ale preto ze sa to paci mne. a neviem co to ma spolocne so skolou a zamestnanim. ved napr v tej chrupavke to vyzera ako normalna nausnica a ked ma baba napr v pupku ani to bezne nevidno
@kitty03 Ty si v poriadku?! Piercing, či ako sa to volá, je totálna pič***na. Náušnice ešte pochopím, (teda, iba tam, kde patria - do uší) ale piercing?! Kašli na to, inak budeš celému svetu na posmech!
@kitty03 ja mám 18 a dával som si ho utorok ten vek mi pripadal zlý nato, že sa musíš pýtať nato kam... daj si to tam, kde sa to tebe páči, nevymýšľaj si hovadiny že ti majú ľudia hovoriť kam...
to na birdzi vzdy kazdeho zdrbavate za kazdu otazku? boze normalne som sa opytala kde sa vam to najviac paci. jasne, ze si dam aj tak tam kde ja budem chciet. ale spytat sa mozem nie??? uz kaslite radsej na to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ved si ho daj tam, kam TY chces, nie tam, kam ti povedia na birdzi, kriste..
a ked sa nevies rozhodnut si nedavaj ani jeden a hotovo
-
S tých miest, ktoré si vypísala a ktoré sa Tebe páčia, by som si vybrala jazyk, alebo tú chrupavku na vrchu ucha. V nose sa mi to nepáči.
ale myslím, že pouvažuj nad tým a tie komenty nado mnou majú niečo do seba...daj si to tam, kde sa to tebe páči. al sa poraď s ľuďmi, ktorí ťa poznajú a ich sa opýtaj, kde by sa ti to najviac hodilo.
no uvidíme, možno to po mesiaci vyberem
Ja mám v jazyku a nepotrebovala som zakladať fórum, aby som vedela,že to je miesto, kde ho chcem mať.
krásny dník
@gothicpoethic aj mňa by zaujímalo čo teraz som
aj by som si to dala, ale neviem kde
» www.microdermalpiercing.net/wp-content/uplo...
proste...asi toto ale to je len môj skromný názor
a prikláňam sa k názoru, že pierc do nosa je už okukaný...a nie som si istá, či ako baba by si prijala septum...ale je to všetko na tebe
Potom pierc pod perou, gulička vyznieva decentne a nenápadne, krúžok troška do štýlu.
Aj pierc v jazyku, ten však vidieť len málokedy. Ale je môj najobľúbenejší a tie tri dni utrpenia stáli definitívne zato!
Plánujem ešte helix a tragus/vertikálny tragus.
Možností je kvántum, závisí to od Tvojej preferencie a pohľadu na vec, tak držím palce
@smajdalf no predstav si mam 19 a to mi chces povedat ze som stara na to by som mala pierc???? ved aj ovela starsie baby maju piercingy alebo tetovania. a nechcem si ho davat preto ze sa to paci inym ale preto ze sa to paci mne. a neviem co to ma spolocne so skolou a zamestnanim. ved napr v tej chrupavke to vyzera ako normalna nausnica a ked ma baba napr v pupku ani to bezne nevidno