áááá mne sa to lúbi,,všade!! okrem genitálií,,bradavky a takých tých miest,,,podla mna stále lepšie než nejaká kerka,,s ktorou sa budem vláčiť do smrti!!
mne sa to na niektorych ludoch paci, ale ja by som si nedala... mam panicky strach z bolesti a vraj to az tak neboli, ale ta cast mojho ja, ktora si pri slove piercing predstavi pich, krv, bolest krik, zapal a pod. mi nasepkava ze piercing nie je pre mna
Nikus272:zlatik necem vobec na pupok ale pri spodnu peru ale dij za tu tvoju uprimnost ani tebe by sa nehodil...ale ves co daj si vykerovat na ruku ze LUKY aka sranda by bola
Nikus272 a Mimka117 mate tu teda debatu...a nikus ked tak tak v jaziku to moze byt zaujmave..nedas si???a mimka tak podla mna v jaziku alebo teda fakt v pupku ale natebe si to neviem predstavit..
Luciano650......noo do pupku ja nechcem to nika zacala s pupkom ona ma na to brucho ale tak....mne sa to tam ani tak nelubi ale bud na jazyku alebo pod perou
neviem ja mam rada aj tetovanie aj piercing. mam v nose a v jazyku a z pupka som vybrala lebo to robilo neplechu. je to pekne mat piercing v pupku ale aj trocha na houby. ale kazdy ako ma chut. a nevadia mi ziadne piercingy.. teda no mozno na bradavkach by mi asi vadilo. vraj to je ten najbolestivejsi au
No mne sa pacia piercingy skoro vsade okrem intimnych oblasti....musi to bolet a ani pekne to podla mna neni.Ja mam v pupku a v jazyku ale ten jazyk si mozno nakoniec budem musiet vybrat mam ho totiz len par dni a sa mi niak podozrivo prehlbuje ta ciarka na jazyku...
ale celkovo je naj podla mna u baby v pupku a u chalana v oboci alebo v pere aj ked ten v jazyku je na bozkavanie dost fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
U chalanov sa mi páči v oboči a v brade, ale musí to tomu chalanovi seknúť.
A celkovo sa mi páčia na uchu. Ale musí to byť v rozumnom množstve...
Ale mam sesternicu a ta ich ma dost,ale ona zasa snimi dobre vyzera...myslim ze je to kazdeho vec.
ale celkovo je naj podla mna u baby v pupku a u chalana v oboci alebo v pere aj ked ten v jazyku je na bozkavanie dost fajn