no co mate nejaky ten pierc alebo tetovanie?...no ja som mala pierc v oboci ten mi vypadol tak uz mam len v jazyku nose a cez lice a tetko na krku a narucke cezt hanky ale ete jedno idem dat a samozrejme ze len svoje navrhy si davam
bolo to tu uz...sestra ma oboje...podla mna je to hnus...este by som zniesol u baby tetovanie nad zadkom ale piercing na tvari mi brutalne vie znechutit aj pekne dievca
NIe, NEpáči sa mi to, piercing vôbec tetovanie nom teraz je to možno v móde, ale čo bude o 20 rokov? Si neviem predstaviť nejakú 50 ročnú s tetovačkou fuj otras! Treba myslieť aj do budúcnosti.
ja nevem ci to tu bolo ci nie...so msa sem len pred hodinou zaregistrovala...no jo mylsiet treba ale je to styl zivota,a nikdy nemozem vediet ci ma neodjebe zajtra auto alebo nekapnem na nejaku chorobu...a ked uz tetoo sa da odstranit
no....k tomuto sa vyjadrit..sorry, ale podla mna musis vyzerat hrozne...
tattoo mam rada..musi to vyzerat dobre, a mat styl....ziadne cinske kktiny...
no a ked beriem do uvahy moje skusenosti so slovakmi a ich pohladom na tetovanie, osobne by som si vybrala take, co sa da aj zakryt.... a ked uz, tetovanie je na cely zivot..sakramensky by som si rozmyslela co si kam dam...
hah ale nie vazne...voal sa to prepich cez lice.....si cekni stranku aj blackdragon fu lucka ta pierserka tak to jew uz fakt pripad stetovana cela a na tele ma 68piercov...ted mozno uz aj viac...ruzove vlasy..no ekd som ju vodela prvy krat nechapala som ale pri tom uplne pohodicke baba no....
no podla mna piercingy a tetovania su riadna blbost, mozete z toho dostat AIDS alebo daku mononukleozu, abo nieco podobne. tieto veci velmi neuznavam. poznam babu co dostala mononukleozu z piercingu co mala v bruchu a teraz ma z toho bohovske zdravotne problemy.
Pierc ja moc nemusím aj keď na niektorých ľuďoch je to naozaj pekne a tetovanie sa mi páči, sám jedno mam a chcel by som aj ďalšie. Ale nechápem názory niektorých že oni by si to nedali a že ty čo si to dajú sú hlúpi a tak ďalej..., veď to je kurva ich vec a neviem čo sa kto ma do toho starať. Keď sa raz niekomu Pači potetovane telo tak nech sa potetuje a ostatný nech mu len ticho závidia a nech sú ticho
20.moja ves z coho ej vlatne mononukleoza???no asi tazko.........mala som mononukleozu pred 4rok. a ete stale musim hodit na krv n testy..lenze mononukleoza vznika z uplne inych veci....si cekni nejaky clanok..a potom neco pis
No ya mam pierc. v oboči a nedam na neho dopustit...tetovani je out když už tak bych si dala pierc. do pupiku nebo do jazyku...oboči....no eče k tomu tetovani když už se nekdo rozhodne tak at si da neco pekneho
hm tetowania moc nemusim....moc sa mi to nelubi a ked uz tsaq uplne malinke ale na seba by som si ho asik nikdy nedala...ale piercing mam a to w nose, piercingy milujem, ale nechcem zase dopadnut ako chodiaci kowosrot to nie..ale chcela by som mat este w brade..
no a co sa tu niekto nemoze vyjadrit, ze sa mu to nepaci?? akoze ked s tym niekto nesympatizuje, tak jakoze ma byt ticho? ved toto je forum kde sa zdielaju rozne nazory....
no ja poznam babu, co mala pierc v bruchu a teraz je neplodna...ano ao z piercu v bruchu, dobre nie??
33 no jo poerc v bruchu to je pravda ten je riskantny....ale takisto moze byt aj v jazyku a kdekolvek inde ked je zle prepichnuty...treba dat na odbornika ne jak niektori ze si sami prepichnu poznam jednu babu co si samam aj jazyk prepichla tak to je brutal toto
takze mne osobne sa piercing moc nepaci, ale kazdeho osobna vec...tak ale musim uznat, ze väcsine bab ktorych poznam sa pierc. hodi...pristane im a vtedy to je ozaj pekne...no a tetovanie, sam si chcem jedno dat, na lytko...myslim, ze to je taky kompromis...vidno to iba vtedy, kedy budem chciet ja, napr. na krk by som si urcite nedal...no a k tym veciam, ze ako budes vyzerat o 50 eokov s tetovanim....za 1. o 50 rokov tu uz vobec nemusim byt no a za 2. o 50 rokov budeme na autach lietat ....myslim si, ze odstanit nejake tetovanie nebude ziaden problem...koniec koncov sa to da uz dnes
@27 a este daco, pozrela som si, no a prenasa sa slinami a krvou, a kedze mala piercing, tak to kludne mohla dostat z toho, tak sa nehraj na inteligentnu
@17.189..sa nehram na inteligentnu....ale tak neco viem o tom...a ked si das robit pierc a abo tetovanie v salone je pravda ze je to drahsie ale mas to bezpecne..IHLY SA POUZIVAJU LEN RAZ...a okrem ineho v salone ti vystavia aj zmluvu....a tak isto by som si nedavala nekakemu kktovy robit na ulici niekde...to je uz ludska hlupost a setrenie financii na nesprvnom mieste
@42 tak to nie. ona nieje z tych. no za to, ze si raz mala mononukleozu, tak to neznamena, ze si zjedla vsetku mudrost sveta a ze vies vsetko o tej chorobe
@33 To že majú byt ticho bolo myslene v tom zmysle že nemajú hneď ostatných ľudí odsudzovať len preto že majú tetovanie a im sa to možno nepáči.... už je to dosť jasné…???
tetovanie mam...ale tak,ze ked si tam tricko s kratkym rukavom..skoro nikdo to nezbadaaa.ale chcem si dat dalsie..samozrejme zas len na nejake intim -miesto...nemusi to vidiet kazdy,hlavne ze sa to paci mne a mojmu chalanovi
a ktomu za 20 rokov?za 20 rokov mi kazdy moze akurat tak.........
49) hhe uplne s tebof suhlasim.. to s tym šeé o 20 rokof jaá maám teéš tetovanie a ked sa mi pacilo teraz thak nefem preco by sa mi malo prestat pacit o par rokov neskor. A aby som mala vycitky ze jak preboha budem vyzerat .. stara babka s tetovanim.. no boze je tam toho
No ja mam tetovania dve: jedno vzadu na krku a druhe na lytku..a pridu dalsie, no to musi prist spontanne...nieco, co bude vyjadrovat moj zaujem, nieco co bude symbolizovat mna alebo moju "zivotnu filozofiu"...Tetovanie je umenie...a umelci musia mat vzdy nejaky podnet pre dobru tvorbu A piercing?? chcel som aj ten no ako student je to nemozne kvoli telesnej vychove - riziko natrhnuteho obocia pri voleji je dost vysoke ale mozno neskor, kto vie ...
@51 .. heh aleé telesna s piercingom sa da pohodke prezit ked si to prelepis volakou paskou abo cim akošeéé bude to dost komicky vyzerat ale splni to svoj ucel a nic by sa ti nemalo stat xD ja som to prvykrat videla ked nasi futbalisti hrali zapas a zevraj to je uplna normalka lebo tak ci tak si to musia prelepit xD (inak by nemohli hrat) mno haluz
Pred mesiacom som si dala piercing do jazyka. Neviem nevidím v tom zmysel vlastne prečo som si to dala. Pri bozkávaní nič necítim a to som si myslela, že budem mať aj ja z toho nejaký pôžitok. Ale páči sa mi to a všetci hovoria, že mi svedčí a som rada.
ja sm si bol dat ted piercing a sm spokojny ja osobne...len oco ked ma pred chvilou videl skoro odpadol...jak mu to mam vysvetlit povedal ze to dnes pojde dole hehe ziadne take no co mu povedat ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
tattoo mam rada..musi to vyzerat dobre, a mat styl....ziadne cinske kktiny...
no a ked beriem do uvahy moje skusenosti so slovakmi a ich pohladom na tetovanie, osobne by som si vybrala take, co sa da aj zakryt.... a ked uz, tetovanie je na cely zivot..sakramensky by som si rozmyslela co si kam dam...
ale kruzky su uz vonku, jednak sa mi zapalili, a druhy dovod je to ze je to uz naozaj otrepane...
a tetovanie bude, len si pockam kym sa to moj priatel nauci a kupi si strojek.. len jemu verim
no ja poznam babu, co mala pierc v bruchu a teraz je neplodna...ano ao z piercu v bruchu, dobre nie??
a ktomu za 20 rokov?za 20 rokov mi kazdy moze akurat tak.........