ja by som mozno chcela tiez ze vraj sa stym dobre bozkáva,prijemne,,ale skor by som podstupila tetovanie,ktore uz dlho chcem, ale pri piercingu su urcite obmedzenia,,to hadam vies,.ze par dni,nemozes jest urcite veci
Sestra má...ale vphode. Na začiatku keď jej to prepichli tak jazyk mala opuchnutý asi 3-4 dni a nemohla ani jesť veľmi (bolela oblasť pod ušami, smerom dopredu, pod sánkou). Keď sa prepichuje tak sa dáva nejaký sprej na znecitlivenie a čo rozprávala sestra tak sa s tým bozkáva dobre, ževraj je to také iné
nebolelo to..pretože ja som mala jox..asi 3 minúty..a jazyk totálne strpol..takže v pohodke .ale tie 3 dni potom hej..nič papať..mliečne výrobky vôbec.....iba detská výživa ťažko sa s tým papalo ale proste to bol nezvyk..ale zvykla som si...a neľutujem...je to úplne geniálne
Kámoš dostal zápal a z toho zápalu v jazyku dostal zápal kostí, schudol asi 10 kíl a doktori predpovedali že sa už nepozbiera, pozbieral sa a piercing si vybral a doteraz si nadáva do blbcov, že si ho pred tým vôbec dal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ani nad tým neuvažuj.
bolest ziadna,skor neprijemny pocit napuchnutia jakzyka inak fajn...