tak mne sa pacia vecinou anglicke pomale ale mne sa nechce hladat a citat na nete preklady ale strasne sa m pači Paramore-Emergency.. a Ine Kafe-Spomienky na buducnost
Noo aj to mozte pisat ze co vo vas zapisalo nieco zle aj ked dobre by som asi viac odcenila lebo naco sa rozculovat vo mne napr zanechal pocit hnusu celkovo hiphop ale zbytocne sa rozculovat...
Coolio - Gangsters Paradise vždy ked ju pocujem viem, ze sa nieco stane... trva to asi posledny mesiac Dnes som ju pocula v radiu, nasledne za par sekund mi prisla sms-ka od cloveka, kt. mi slova tejto pesnicky posielal na mail a pytal sa ci ju poznam...
noo taq greeen daay a pesnickaa Wake me up when september ends.. daleej blink182- I miss you... aa naposeldy to bola pesnickaa od anti-flag -one trillion dollars doost sa mi luubila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Vybral by som lifehouse - everything hlavne s tým divadelným videom.
jooj suhlasim =P
a mne pesnička nič nezanechala asi zatiaľ som nespozorovala
Noo aj to mozte pisat ze co vo vas zapisalo nieco zle aj ked dobre by som asi viac odcenila lebo naco sa rozculovat vo mne napr zanechal pocit hnusu celkovo hiphop ale zbytocne sa rozculovat...
a čo poviete na Ronan Keating - when you say nothing at all ???