Aké pesničky sú podľa vás (z vlastnej skúsenosti) vhodné pre začiatočníka na gitare? Chcela by som nejaké na precvičenie jednoduchších akordov, nie vybrnkávačky. Ďakujem
Tam by si mala nájsť nejaké jednoduchšie "akordovky" Sorry nechce sa mi hladať klasiky, tých starších je dosť. Ale na tom webe je všetko tak pohľadaj, pri každom tabe máš aj obtiažnosť
ak hľadáš slovenské piesne, tak Miro Žbirka má celkom jednoduché niektoré piesne...a ak zahraničná tvorba, tak to ti asi nepomôžem, lebo neviem, čo je pre teba vhodné...teda vlastne neviem, aké akordy ovládaš..
@limetkajaja Kapodaster je pomôcka pre gitaristu, aby sa aj v inej tónine mohli hrať otvorené akordy (obsahujúce prázdne struny).
To zn. - dám kapodaster napr. na 3 pražec a budem hrať klasické akordy G, C, D - pri posunutí o 3 pražce to sú vlastne akordy Bb, Eb, F, ktoré inak je možnosť hrať len barre. (tu je odborná definicia nie som zrovna odborník a neodvažim sa to vysvetliť ale proste nemusíš potom vzdy pouzivat barre..to nenavidim!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Tam by si mala nájsť nejaké jednoduchšie "akordovky" Sorry nechce sa mi hladať klasiky, tých starších je dosť. Ale na tom webe je všetko tak pohľadaj, pri každom tabe máš aj obtiažnosť
ale ni. aj ked je to fakt sranda hrat jednoduche to asi nebude
hm neviem skus si vyyoutubovat tutorials for begginers..
moja prvá bola tuším bubly od colby caillat
aa aj toto je fasa stranka odporucam - » www.all-guitar-chords.com/... .
a tak vela štastia v hrani nech ta to neprestane bavit
a love me tender
To zn. - dám kapodaster napr. na 3 pražec a budem hrať klasické akordy G, C, D - pri posunutí o 3 pražce to sú vlastne akordy Bb, Eb, F, ktoré inak je možnosť hrať len barre. (tu je odborná definicia nie som zrovna odborník a neodvažim sa to vysvetliť ale proste nemusíš potom vzdy pouzivat barre..to nenavidim!)