Je to podľa mňa zbytočné ničenie seba samého......a aj keď niekto ide piť tak sa ich snažím odhovoriť aj napriek tomu že viem že to je zbytočné..........!!!!!!!!!!!!!!!!!Ale nieje to vždy tak....!!!!!!!!!Ja si myslím že každý to musí raz vyskúšať ale s rozumom...........!!!!!!!!!!!!!
Na moje narodky, na narodky môjho brata, na narodky mojich rodičov, na Vianoce, na Silvestra, na Veľkú noc... Potom som pila na svadbe môjho brata a na krstinách môjho krsňaťa
@simka737 piť alkohol neznamá že sa idem ožrať ako pes každý deň alebo každý druhý či tretí. dokonca lekári odporúčajú dať si každý deň štamperlík alebo 2deci červeného.. a tiež odporúčajú mať doma nejaký alkohol-neviem presne čo- aby si sa mohol napiť ak budeš cítiť že máš dostať infarkt-to je hlavne pre tých starších..
a na mňa v minulosti platilo červené víno ako vyvolávač menštruácie..
úprimne ešte som nenašla alkohol ktorý by mi chutil.. mám rada martiny ale to len preto lebo k tomu dávajú citrón.. inač nič.. neznášam veľmi sladkú a horkú chuť.. :-! fuj.. čiže alkohol asi nikdy piť nebudem..
hmm ja som akoze nikdy nebola opita ,ale tak raz myslim ,ze budem ,,no na to by musela byt vhodna prilezitost ,.a pripitok si dam ,to je jasne ,ale zatial nic viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
pravidelne ?
napr. stale raz za tyzden, kazdy druhy den a podobne ..
niekedy ? raz za mesiac atd
To je veľmi zriedka, nie?
a na mňa v minulosti platilo červené víno ako vyvolávač menštruácie..
..už som z toho asi vyrástla!
a mne vacsinou chuti
ano pijem.. z casu na cas.. obcas
Inak sa dá povedať, že prakticky nepijem.