len výnimočne - oslava, silvester...opití ľudia mi nevadia, pokiaľ sa ožierajú niekde na byte a tam aj vytriezvia, ale keď vonku stretnem nejaké ožraté duo a začnú mi tlačiť do úst fľašu bohviečoho /stalo sa/, tak mám chuť len kopať a kopať pokiaľ z dvoch nebudú štyria...
a chyba mi tu moznost pijem prilezitostne...ano pijem prilezitostne...to jest oslava narodenin a podobne...naj alkohol asi pravy absinth,palenka s zeruchou a trnkami,vodka double cross co aj viem..sak dalo by sa menovat strasne vela na ludi co piju...stari ludia poniektorí piju kazdy den a ten jeden poharik je zdraviu prospesny alebo vinko cervene ale to zarytemu abstinentov nevysvetli ani boh ak by sa zjavil .....
netrep aspon...PITIE JE TO KED CLOVEK PRIJMA KAZDY DEN ALKOHOL ALEBO PRAVIDELNE A NIE RAZ ZA UHORSKY ROK ...TO NEMA NIC SPOLOCNE S PITIM....JA SA Z ABSTINENTMI NEMOZEM ANI ROZPRAVAT VADI MI TA ICH FANATICKOST,,HLAVNE TO KED DAKA TAKA OSOBA ZABIJE TO ZE SME VSECI V PODSTATE ALKOHOLICI LEBO SI DAME RAZ ZA ROK SKLENKU PALENKY K NARODKAM ( rofl )
@cain no sa nerozčuľuj =D to že človek pije proste znamená že pije je jedno ako často a vôbec to nemusí byť alkoholik Keď človek nepije tak proste nepije možno to skúsil možno nie nechutilo mu alebo je to prste jeho voľba že piť nikdy nebude čo ja viem o tom je táto anketa =D áno alebo nie žiadna iná možnosť!
Pretoze ked sa oslavuje tak sa pije ale iba vynimocne ked su narodky,silvester atd... Tak nemam rada ozratych ludi skor vsetko s mierou oblubenych alkohol nemam a prihod tych je vela
nepijem vlastne vôbec možno pár krát v živote som pil ale inak nie nemám moc rád ľudí v mojom okolí keď sú opitý ... celkovo nejako to ku šťastiu nepotrebujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Radšej vineu
ja pijem len pivko, vino a sekty len malo a nic ine mi nechuti
-takým čo pijú dennodenne a doma tlčú svoje deti by som najradšej ručičky polámala
-s príhodami sa chváliť veľmi nechcem
neznasam ozrate zeny co sa ozeru skrecia kvikaju a robia zo seba kurvy a vyzeraju ako bezprizorne
tak "normalne" ozrati ludia mi nevadia
naposledy som bola "podobrazboží" niekedy začiatkom decembra
a odvtedy stále len pripitá čo som si dala trocha ( viac vínka
Neznášam keď prelievaju lacný alkohol do iných fliaš akože ,,značkové"
Napr. Francúzku pijú každý deň pri jedle červené víno a preto su menej chorý
Určite nepijem do ožrarosti len do nálady
S neznášam keď niekto si dá 2-3 poháriky a robí sa najebaný ako keby vypil 3sudy
Veď nech sa najebu a predstierať nemusia
Mám rád absinth, kvalitna čistá vodka, bavorák
to zalezi od toho, ako sa chovaju, ked si vypiju
tatra tea, ceresna, fernet citrus, jack...
nic sa mi nestalo este