Pil som a nehovorim ze si nedam, ale uz nie v takom mnozstve. Moc to skodi aj na zuby aj na zaludok atd...v jednej plechovke je cca 6 kociek cukru . pil som to od 15 rokov kazdy den ..ale od noveho roku sa drzim
kazdy vieme na co su energetaky ... ze si date jeden a idete sportovat po pripade aby ste nezaspali .. ale nenavidim male 10 rocne decka co to piju iba tak a potom iba sedia a nic nerobia a skodi im to akurat na srdce...
mne vsetky energeticke napoje chutia ako tie vitaminy pre deti proste rozpusteny martankovia a je to aj nezdrave takze to nepijem, radsej si dam kavu ked sa chcem povzbudit, sice nedavno som vypili s kamoskou na polku divas energeticky napoj pre zeny a bol dobry
tak som jediná zatiaľ, ktorá pravidelne - resp. každý deň si dám...to už je závislosť, už to neúčinkuje, ale závislosť od kofeínu si vyžiada svoje, keď nie je práve poruke káva...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
myslíš bublifuk? ... tak je to cítiť piť to nemusím
inak som nič nemala a ani neplánujem