nikdy som vlastne kávu nepila... jasné, že som ochutnala, ale nie celú šálku... kávu nepijem a ani mi to nechýba... energie mám zväčša stále veľa a asi si ničím zdravie inými vecami
Pijem hlavne NESCAFÉ, ale aj normálnu zalievanú tak 2 si dám za deň ked sa musím učiť do školy robím si kávu aj o polnoci Hlavne aby bola bez cukru a mlieka.
mnam,pijem pijem,najlepsejsie je samozrejme presso s mleikom ale tak taku moznost nemam kazdy den, doma normlanu zrnkovu najradsej a tie one ze nescafe 3 v 1 jakoze je to chutne ale nepovazujem to za kavu,je to skorej jak dajaky presladeny napoj s kofeinom
kavu pijem stale ... bez kavy by som nevydrzal zit... pijem kavu podla unavy... akmsom velmi unaveny a potrebujem pracovat..tak si urobim silnu kavu -- riadneho smrtaka a ak len tak relaxacne tak si dam taku z automatu... denne vypijem aspn 4 slabsie kavy
vždy po prebdenej noci...hhh ráno na prebudenie, ale nie každý den, kombinujem s čiernym čajom-ten nie je sice taký vonavučký ale zdravší a má rovnako kofeinu, cítim sa potom taká prebudená a v škole sa lepšie sústredím, ale kávičku len instantnú..tá je zdravšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
raz za čas.. a chutí mi len nesca
Doktor mi povedal, ze nech sa vydam, alebo nech pijem kavu Vybrala som si mensie zlo Len teraz ked si ju uz nedam, je mi strasne zle.