kavu nepijem je to podla mna dost blby zvyk ... lebo v poslednej dobe je strasne v mode a IN ak niekto chlipe kavu uz od 15 a mysli si ze bez nej nevie zit len aby sa citil dospelo ..a pritom je to kofein- nic zdrave.. fujky fuj
pijem pravidelne jednu na rano a z casu na cas jednu poobede, kedze vstavam pred stvrtou kvoli robote a v noci spim tak 3 hodky, zatial vidim rozdiel ci si tu nescu dam alebo nie, tak snad to nie je placebo
hej, kedysi aj 5 šálok za deň, dneska už len 1 k raňajkám, prežijem aj bez nej, ale tak chutí mi a tak si ju ráno doprajem velmi velmi zriedkavo viac nez raz za den, to musim byt fakt totalne ospala a skapata aby som si dala aj neskor este
Pijem ju hlavne cez školu, lebo veľmi málo spávam. Obľubujem silnú kávu ako dvojité presso bez mlieka a cukru, ale moja najobľúbenejšia je instantná káva zaliata colou zero. Netradičné, ale dobré
Keď piješ maximálne 1-2 šálky, tak to je v pohode. Navyše ak espresso, tak môžeš aj viac (v skutočnosti obsahuje oveľa menej kofeínu, než si ľudia myslia).
niekedy si potiahnem v robote 12h ,aj keď pracovný čas zavisí od toho ako sa mi chce a čítal som že káva pomáha lenivcom tak pijem 3 v 1 50% vody + 50% mlieka
Pijem, najčastejšie espresso (lungo) bez mlieka, bez cukru, a prečo? Lebo mi chutí. Mám rada také kyslejšie druhy a nemám rada prepálené!! A pijem podľa príležitosti - niekedy dva týždne nič, niekedy aj tri za deň.
@15 nechuti mi a ludia v mojom okoli ju skor piju len pre image ako preto ze by im aj ozaj chutila, co sa mi nepaci aj ked mi to je aj srdecne jedno to je cele
double so sojovym miiekom,to je moje. ked chcem na chuť,tak moka frape. inak pijem mrrte kavy,mam už z toho taky zvyk,proste to neriešim, denne tak tri ľštyri-
ale snažím sa len ráno už, lebo sa mi stávalo že mi srdce búšilo z nej, lebo pijem strašne silnú...
najprv som pila s mliekom a cukrom, ale keď som bývala u rodiny vo FR tak hostmamka mi každý víkend proste na ráno plnú misku kávy ale tej z kávovaru proste zabijak...a odvtedy si pomaly pol šálky rozpustnej musím nasypať aby to malo dáku chuť pre mňa
Pijem, najradšej z nášho domáceho pákového kávovaru, prípadne v kaviarni. Doma iba s mliekom, v kaviarni aj s cukrom, lebo však tá malá sprostosť, akože "smotana" prosto nestačí. Ale počas akademického roka fičím na obyčajnej instantnej Jacobs Velvet (s mliekom) alebo na nejakej zalievanej (s cukrom) raz som si skúšala dať mlieko do zalievanej a aj do takej z vrecúškového kávovaru a skoro som sa pogrcala, bleh :/ takú môžem ozaj iba bez mlieka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
v podstate mi je to jedno, ak nemám zrnká na spodku šálky a je tam cukor
kavu nepijem je to podla mna dost blby zvyk ... lebo v poslednej dobe je strasne v mode a IN ak niekto chlipe kavu uz od 15 a mysli si ze bez nej nevie zit len aby sa citil dospelo ..a pritom je to kofein- nic zdrave.. fujky fuj
Predtým som pil Nescafé, Velvet a také tie instantné, ale teraz už ich nejako nemôžem vystáť
Akurát dnes som si v práci spravil Velvet a ani som ju nedopil, ani 2 cukre a mlieko nepomohlo
Keď piješ maximálne 1-2 šálky, tak to je v pohode. Navyše ak espresso, tak môžeš aj viac (v skutočnosti obsahuje oveľa menej kofeínu, než si ľudia myslia).
Káva je zdravá
Napríklad včera som dostala strašnú chuť na čerstvý croissant a kávu na raňajky
chutí mi to
nz
deň musí začať kávou..a keď ju nemám som nervózna a bolí ma hlava..káva je základ...ráno ešte z lepeníma očama si idem spraviť kávu..
A pijem vacsinou male presso bez mlieka.
ale veľmi mi chutí, bez mlieka s veeeeeľa cukrom
chuti mi a u mna je to na urovni "cajoveho ritualu"
o nejake ucinky mi vobec nejde, lebo bezprostredne po vypiti kavy nemam problem zaspat
Ale docela sa do toho už vyznám, rodičia pijú, aj v robote mám kávovar a varím veľa ľuďom, takže som taký pasívny expert
inak zvladnem aj zalievanu, mne celkovo kava chuti
a dobra arabica vzdy potesi ^.^
ale snažím sa len ráno už, lebo sa mi stávalo že mi srdce búšilo z nej, lebo pijem strašne silnú...
najprv som pila s mliekom a cukrom, ale keď som bývala u rodiny vo FR tak hostmamka mi každý víkend proste na ráno plnú misku kávy ale tej z kávovaru proste zabijak...a odvtedy si pomaly pol šálky rozpustnej musím nasypať aby to malo dáku chuť pre mňa