káva mi chutí milujem sedieť pri káve a kecať s niekým viac menej ju pijem, pretože sme si urobili kávové dychanky a keď ju nemám, tak sa nejdem zblázniť prežila by som aj bez nej
@campino čo je na tom wtf? si nechápavá? ak niekto je / pije niečo často, tak zjavne mu to chutí a nerobí to z prinútenia a vyhovuje mu to, čo tu chceš polemizovať?
káva je asi jediná moja závislosť, pijem ju pravidelne každý deň, aspoň 2x. už som si na to proste tak zvykla, že vždy keď ráno vstanem, prvé čo urobím je, že si dám kávu. to isté po obede. samozrejme vydržím pár dní aj bez nej, ale to som potom ako chodiaca mŕtvola
Ach jaj. Kedze existuje principialna nezhoda medzi mojim prirodzenym levelom energie (vegetativno-katatonicky stav, apatia az koma) a zivotnym stylom (od rana do rana hore), siaham po roznorodych prostriedkoch ojebavania svojho tela Ale teraz po skuskovom som k sebe dobra, iba dve kavy denne a ziaden caj a ziadne kofeinove tablety
mám rada kávu, väčšinou tak raz za deň si ju dám, niekedy aj pár dní vôbec, ako mám chuť mám rada, keď s niekým idem na kávu, príjemne si pritom pokecať a tak
Veľmi mi chutí a vonia, ale za kávu nepokladám to čo predávajú v obchodoch, všetky tie prášky a granule. Po káve musí zostať bordel v šálke a musí byť silná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ta druha moznost akoze wtf?