ale len takú, ktorú si urobím ja sama doma, inak by som to nevypila vlastne mi to ani tak nechutilo, ale pila som to pre účinky kofeínu a teraz zisťujem, že som si nikdy žiadne účinky nevšimla, len som si zvykla na tú chuť
alebo v najhoršom prípade ráno nasypem kávu priamo do papule, potom si tam nalejem vodu.. spravím že "gloglogloglo" a prehĺtnem..nič ťa viac nepreberie ver mi DDD
veľmi zriedkavo, keď mám chuť a v podstate akúkoľvek - s mamou doma Nesafé, so spolužiakmi v bufete viedenskú - minulý rok bolo obdobie, keď som so spolubývajúcim pil denne nejakú z lidla, a občas keď sa v škole potrebujem prebrať tak z automatu
len 3v1 (ak sa to dá nazvať kávou ) alebo laté s tonou cukru Chutnala som napr. nesku a bleeeeh. Ani tá 3v1 mi nechutí, ale keďže na kávu, ani takú minimálnu, nie som zvyknutá, tak mi zaberá aj takáto žbrnda.
kedže väčšinou v škole alebo cestou z... tak najčastejšie Nescafe (Latte) 3v1 co len rýchlo vsypem do pohára a mám... a len tak v podniku jednoznacne Latte...
klasické nescafe s mliekom a cukrom, pravidelne každé ráno, inak by som nemala energiu a pijem ju ešte keď prídem z praxe v nemocnici čo mám, lebo tam strácam energiu 2 násobne nekedy až trojnásobne...
v kaviarni presso s mliekom, v skole a v kniznici cappucino, doma nescafe gold a jacobs kronung s mliekom. ale asi som zle zahlasovala bo nepijem kazdy den
no ja to striedam, pol roka pijem zrnkovu normalnu zalievanu, potom zas prejdem na nescafe, ako teraz... samozrejme take presso s mliekom je mnamka, a velmi mi je luto ze tu nikde nerobia obycajnu kavu prekvapkavanu v kavovare, to je lakota šmakota.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
...preberie, i keď po káve moc nechuti
Silneho sladkeho turka s kvapkou mlieka
.. milujem kavu, moj oblubeny zvlozvyk
a ak si chcem kávu vychutnať, tak v kaviarni si dám latté a ak som doma, tak milka capuccino.
@enos oceňujem úprimnosť
Poobede presso s mliekom, bez cukru takisto.
A ešte večer, väčšinou nesku, občas dolce gusto nejaké.