Vodu/čaj, čas od času minerálku, sem tam niečo ako tonic/Kofolu a neviem, koľko denne vypijem. Snažím sa tak 1,5 - 2l, ale tak.. nerátam to.Pijem, keď cítim, že potrebujem.
Rano pol litra čajíku v termohrnčeku cestou do školy, pol litrovka vody, potom si dopustím vodu to je ďalšieho pol litra, to je tak 1,5, potom čosi naobede a zas si doplním vodu takže v škole bežne tie dva litre .
A poto mdoma už le ntak že minerálka a príležitostne.
ja pijem kávu akurát tak. niekedy som si dávala strašný pozor, aby som fakt vypila dva litre vody denne, no teraz, keď som sa rozpamätala, som mala ráno pol šálky čaju, potom kávu, potom pohár vody, odpila som si z koly, a potom zasa kávu. a vlastne čo, džús som mala! takže asi pol litra tekutín
vy čo pijete pravidelne vodu a minerálne vody, počítajte s tým, že skvôr či neskvôr sa u vás objavia žlčníkové, ľadvinové kamene a samozrejme kornateju cievy z toho vápnika, ktorý voda a minerálka obsahuje!
vodu pite prevarenú, najlepšie na pitie je pivo Plzeň, potom fajnový koňačik, ktorý rozťahuje cievy a odburáva vápnik.........filip.-)
take jupíky pre deti, ktoré vyrábaju v Kofole v Rajeckej Lesnej sú výborne na čistenie várných nádob, po uvarený jupíka vam napr. rychlovárna kanvica zostane ako nová, všetok kameň je v čudu .............nazdravičk filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
A @1 - Vodu
Rano pol litra čajíku v termohrnčeku cestou do školy, pol litrovka vody, potom si dopustím vodu to je ďalšieho pol litra, to je tak 1,5, potom čosi naobede a zas si doplním vodu takže v škole bežne tie dva litre .
A poto mdoma už le ntak že minerálka a príležitostne.
a v tom lepšom prípade čistú vodu...
vonka kofola/dzus/caj
praca caj/soda
a netuším koľko.. možno liter..
+ čaj ráno a niekedy večer..
neviem koľko ale ked idem na intrak tak na jeden den si kupujem 1,5litrovku + dajaky ten čajik vypijem
vodu pite prevarenú, najlepšie na pitie je pivo Plzeň, potom fajnový koňačik, ktorý rozťahuje cievy a odburáva vápnik.........filip.-)