fúkam už vyše roka a stále sa držím relatívne dobre, aj keď nepopieram že som viac menej závislý
celé to záleží od osobnosti človek od toho akú máš silnú vôľu atď piko nevytvára fyzickú závislosť takže ak sa dokážeš vyrovnať s depresiami dokážeš prestať aj s parnom
@schizoofrenik tam ťahali dlhšie cez 10 rokov vydrrrrž ono to pride
aj tam prestali myslim, že 18 mesiacov bol čisty ale prišiel nejaky zlom a lietal znova pozri si to možno sa tam najdeš a bude to pre teba mementom hmm a keď nie tak je to celkom sranda
@fxx zuby mam priesvitne a dodrbane uz teraz pretoze obcas to aj fajcim, zo zubara mam panicky strach a neviem prečo ale zo zubnou kefkou sa nemám veľmi rád
takže očakávam že(ak sa dožijem) v takých približne 25-27 rokoch budem potrebovať umelý chrup :/
Ale dúfam že raz dostanem rozum, gviem že robím dosť pičovinu ale zatiaľ sa moc necítim na to aby som začal s odvykaním
len dúfanm že keď sa na to konečne odhodlám nebude už príliš neskoro
@mezomus dva roky sa stýkam prakticky len s partiou starých feťákov ktorí neostávajú len pri smrkaní a fajčení a musím uznať že keď pália tak jednoznačne nešetria.
So svojou generáciou sa vlastne stretávam len v škole a tí poväčšine pijú
niekoľko z nich húli.
A mňa chlast moc neťahá je to úplne o ničom pocit(hlavne keď to človek preženie na konci deviateho ročníka som vipil alebo vypil? omg teraz neviem pol litra domácej čerešne.
O dve hodiny som grcal pred vchodom[vtedy som ešte nebýval tam kde teraz] ale grcal som tak strašne že som vygrcal minimálne 4 kilá ogrcan0 boli všetky tri schodíky o rozmeroch približne 1,5x0,5m.
Na druhý deň za mnou prišla domovníčka s mopom a prikázala mi to všetko umyť.
A bolo to strašné hlava ma bolela tak neskutočne bže som takmer nevládal stáť.
to len tak btw okej?
omg teraz som zabudol o čo som pôvodne vyprával...
počkaj čeknem to
Jáj pri mojej generácii
o tej som som vlastne povedal všetko potrebné
viacej už netreba
No a ďalšia vec...
Som dosť paranoidný
veľmi nerád chodím von, stýkam sa s ľuďmi, nerád spoznávam nových ľudí.
Tu na birdz je to v pohode nikto z tých ľudí ma nikdy nebude poznať osobne, nebude vedieť kto v skutočnosti som takže nemám najmenší dôvod byť paranoidný.
Takže tak väčšinou keď sa našlapem sedím doma za PC
a @buffer povieš nám ešte, aké filmy o drogách si videl?
naozaj si v tejto diskusii používal ako pádny argument: "Videl som film Piko?"
(ale keď sme už pri tom filme, máš pravdu v tom, že vyzerali jak trosky, ale mám pocit, že tvojmu jednoduchému mozgu pravdepodobne unikla celá pointa filmu. tá bola niekde úplne inde
@transplantovana ja som pointu pochopil asi tak, že čo sa stane s človekom čo sa do drog a podobnych sračiek namoči
a vlastne skusenosti s uživanim a distribuciou nemam ak sa nepočita to, že ich vidim takpovediac dennodenne tych istych a postupom času vyzeraju čim ďalej tym horšie + ich vykyvy nalad a spravanie neraz ich vyhadzujeme na zaklade buď toho, že obťažuju zakaznikov alebo že zaspia alebo robia bordel ..... a myslim si, že som celkom slušny ak niekomu kto sa ide byť poviem " poprosim ťa opusť podnik" a on vo vyleve svojich emocii sa citi ako Bruce Lee a potom vonku fňuka, že ho nacisti zbili ....a o tom raz začnem pisať blogy ako to vyzera s dnešnymi ľudmi ...su prihody aj vtipne ke´d prednašaju svoje utopisticke teorie keď ich nechceme pustiť ale tak zatiaľ stale to skončilo ich prudkou zmenou nalady a fyzickou potičkou ....a či fičia na piku ...dokonca nam ho aj ponukaju
neverim vlasnym ociam neeeeeee tato anketa neexistuje neeee aspon vidno ako ti to udiera na hlavu @schizoofrenik porozpravame sa za par rokov teda ak budes moct rozpravat ked uz nebudes mat vlastne zuby budes pätkilovy vytraseny s pletou skazenou a s organmi polofunkcnymi
piko -nemala som nikdy a ani nechcem ...drogám širokým oblúkom sa vyhnúť ...je to akurát tak na zničenie si vlastného zdravia ..piko je dosť ťažká droga,rýchlo vzniká závislosť a človek je úplne rozbitý ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
na prvý pohlad som si myslela že bude téma o pikave... :/
čo je na tom zložité?
ok, koniec spolocensky prijatelnej casti...
ZEREM KUBIKY FURT!
fetovanie je inhalovanie výparov do pluc
zásadný rozdiel,pikér ani hulič nie je feťák,je to len spoločensky "usadené" slovo používané na pomenovanie každeho kto uživa nelegalne drogy
no som zo sídliska kde sa piku odjakživa hovorilo fet tak som si na to nejak navykol
Film Piko bol celkom k veci, ako sa do toho zahrabali a už nikdy nevyhrabali tí 3 čí 4 čo prežili tiež vyzerali ,že už im bije na 12
fúkam už vyše roka a stále sa držím relatívne dobre, aj keď nepopieram že som viac menej závislý
celé to záleží od osobnosti človek od toho akú máš silnú vôľu atď piko nevytvára fyzickú závislosť takže ak sa dokážeš vyrovnať s depresiami dokážeš prestať aj s parnom
keby si si teraz po roku chcel odvyknuť,nemal by si to lahké
nespomeniem sa teraz na iné veci
ale to všetko len MOŽNO
a možno raz dostaneš rozum a prestaneš s tým
aj tam prestali myslim, že 18 mesiacov bol čisty ale prišiel nejaky zlom a lietal znova pozri si to možno sa tam najdeš a bude to pre teba mementom hmm a keď nie tak je to celkom sranda
btw davas to pravidelne ci len tak prilezitostne?
takže očakávam že(ak sa dožijem) v takých približne 25-27 rokoch budem potrebovať umelý chrup :/
Ale dúfam že raz dostanem rozum, gviem že robím dosť pičovinu ale zatiaľ sa moc necítim na to aby som začal s odvykaním
len dúfanm že keď sa na to konečne odhodlám nebude už príliš neskoro
@buffer diky za radu
ten film určite stziahnem
@kosmiklove pozri môže mi to byť úplne u piči absolútne nikto netuší kto som nevie o tom ani tých pár ľudí ktorých považujem za priateľov
a btw nedávam to len príležitostne
dávam 1-3 krát do týždňa ale niekedy sa stane že nefúkam aj mesiac
a nechýba mi to ale ptm začnú depky a ja sa do toho pustím znovu
vlastne cela "moja generacia" bud huli jak besna alebo zere piko. alebo oboje
a hlavne to nefajcite, to vam zuby zmiznu za rok
So svojou generáciou sa vlastne stretávam len v škole a tí poväčšine pijú
niekoľko z nich húli.
A mňa chlast moc neťahá je to úplne o ničom pocit(hlavne keď to človek preženie na konci deviateho ročníka som vipil alebo vypil? omg teraz neviem pol litra domácej čerešne.
O dve hodiny som grcal pred vchodom[vtedy som ešte nebýval tam kde teraz] ale grcal som tak strašne že som vygrcal minimálne 4 kilá ogrcan0 boli všetky tri schodíky o rozmeroch približne 1,5x0,5m.
Na druhý deň za mnou prišla domovníčka s mopom a prikázala mi to všetko umyť.
A bolo to strašné hlava ma bolela tak neskutočne bže som takmer nevládal stáť.
to len tak btw okej?
omg teraz som zabudol o čo som pôvodne vyprával...
počkaj čeknem to
Jáj pri mojej generácii
o tej som som vlastne povedal všetko potrebné
viacej už netreba
No a ďalšia vec...
Som dosť paranoidný
veľmi nerád chodím von, stýkam sa s ľuďmi, nerád spoznávam nových ľudí.
Tu na birdz je to v pohode nikto z tých ľudí ma nikdy nebude poznať osobne, nebude vedieť kto v skutočnosti som takže nemám najmenší dôvod byť paranoidný.
Takže tak väčšinou keď sa našlapem sedím doma za PC
užívam si predumané stavy
je silvestra a ja som neni čistý
a mám veľmi veľkú chuť sa rozprávať
prislo mi tej kolonky luuuuto
ale tak zas, chcmeak ochcem, chcem z tej strany ay so mvedela preoc to nebudem chciet
@die co si cakala ked ma nick snehulienka?
naozaj si v tejto diskusii používal ako pádny argument: "Videl som film Piko?"
(ale keď sme už pri tom filme, máš pravdu v tom, že vyzerali jak trosky, ale mám pocit, že tvojmu jednoduchému mozgu pravdepodobne unikla celá pointa filmu. tá bola niekde úplne inde
a vlastne skusenosti s uživanim a distribuciou nemam ak sa nepočita to, že ich vidim takpovediac dennodenne tych istych a postupom času vyzeraju čim ďalej tym horšie + ich vykyvy nalad a spravanie neraz ich vyhadzujeme na zaklade buď toho, že obťažuju zakaznikov alebo že zaspia alebo robia bordel ..... a myslim si, že som celkom slušny ak niekomu kto sa ide byť poviem " poprosim ťa opusť podnik" a on vo vyleve svojich emocii sa citi ako Bruce Lee a potom vonku fňuka, že ho nacisti zbili ....a o tom raz začnem pisať blogy ako to vyzera s dnešnymi ľudmi ...su prihody aj vtipne ke´d prednašaju svoje utopisticke teorie keď ich nechceme pustiť ale tak zatiaľ stale to skončilo ich prudkou zmenou nalady a fyzickou potičkou ....a či fičia na piku ...dokonca nam ho aj ponukaju
tým niekým myslíš mňa?
smiech