ahojte chodím cvičiť pilates a veľmi sa mi to zapáčilo ale chcela by som začať cvičiť aj doma no nemá ma kto odkontrolovať pri dýchaní a pod....nemáte prosím niekto stránku kde sa dajú tieto cviky stiahnuť alebo doma v PC.moj e-mail L.M.Lady@azet.sk ďakuj
No mna to tiez zaujalo,dostala som sa k tomu nahodou,na nete toho tolko velmi nie je,tak som sa rozhodla kupit pred cca mesiacom knizku,taku mensiu na zaciatok aby som skusila co to vlastne je a tak...cviclia som doteraz asi 3x je to zaujimave ale treba sa pri tom sakramentsky sustredit ako aj an dychanie,aj na pohyby,uvedomovat si to vsetko...je to velmi dobre ze to zlepsi drzanie tela,spevni svalstvo atd. ale proste ja potrebujem nieco energickejsie cize radsej uprednostnujem korcule,plavanie,bicykel...
No ja mam na to asi taky isty nazor...Povazujem to za velmi dobre cvicenie, ale ja potrebujem nieco rychlejsie, pricom sa da poriadne vybit energia a riadne sa zapotit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty