@tikalok dufam, ze si si vedomy toho, ze si mi zmaril vsetky plany a si zodpovedny za vyhodenie mojich tajnych uspor len tak do luftu. myslis si, ze 20clenna razia chodi na MNOU vyziadane miesta len tak zadarmo? aach...a keby len to! keby som vedela, ze sa to takto pokazi, nemusela som pol roka lezat v posteli!
@hajzelbaba musim ti to teraz vsetko uhradit, vsak? :/ ach, ja nestastny zemepan.. ale co je este horsie, moj plan sa rozpadol ako domcek z karat, nic teraz nebude vychadzat, vsetko sa pokazi, do tyzdna zomriem na dlhe prsty na nohach
@tikalok s pribudajucimi hodinami ti narastaju uroky, tak ja byt tebou svihnem si. mal by si zacat predavat tie tabakove lany a kavove plantaze, co mas pri leviciach. prsty si este nemal v polievke? to setrite na vianoce, cooo? vidis, keby si to krajal tak ako som ti odporucila, mohol si uz sediet tam, kde si sediet mal a do tyzdna by si nezomrel. to je tak, ked nedas na rady starej, zrobenej, mozolami pokrytej hajzelbabe.
@hajzelbaba a s narastajucimi urokmi mi ubudaju hodiny! vcera som ich mal este plnu izbu a dnes uz len tri male budicky v rohu sa krcia.. ale vobec nie.. odrezes prsty na nohe a narastu ti dvakrat take.. jedneho casu sme tak krmili deti v afrike, ale potom nas to prestalo bavit a radsej sme zasadili cibulu
@tikalok hadam ma nechces krivo obvinit! priznavam, ze som sa ti naburala do systemu (a priznavam sa verejne!), ale to, ze cez potrubie som sa ti dostala az do vylevky, co mas pri posteli a odtial ti rukou šmátram po celej izbe a odnášam hodiny... tak to mi nenašiješ! (k tejto vete ti darujem aj GPS) a ja ze co sa ti misionari cuduju, ze africkym detom smrdi z ust. najskor prsty nohove a teraz cibule zahradne.
Urcite kazdy pil pred 18-kou . Ja nepijem po nej . Teda nikdy som nepil zeby som sa nejak extra vyzival v alkohole... Proste som si sem tam stamprlik niecoho vypil alebo pohar piva atd atd... Teraz nepijem vobec .
v skole......na brannom,rovno oproti riaditlke som stala.....v pepsi flaske som mala ceresnu.... smiley::a sak co...to bolo prvy apsoledny krat....len som si cucla
myslim ze toto je nevhodna otazka nakolko posledne generacie zacinaju byt cim dalej tym vacsi alkoholici.. a ja nepijem casto lebo som slusne dievca z dobrej rodiny ale ked neplatim tak si dam
@44 trochu tichsie, nemusi kazdy vediet, ze mam pri posteli vylevku... to predchadzajuci majitel sa zvykol pomocovat, to nie ja! tak mi to teda odpust prosim ta, ale ked ja nikoho ineho s takymi dlhymi rukami nepoznam, vsetci doma pod strechou spavaju..
ale pozor, tak im smrdi z ust, ze im natlacia do zaludka drogy a poslu ich robit karieru sem.. ale tmavi beatlesaci s kuceravymi vlasmi neletia a tak sa ocitnu u teba na sedadle, kde sa vykakaju a potom utecu do lesa a tam jedia lesne plody
neboj sa, o chvíľu si ten pohárik pomýliš veľmi rád sme mladí, sme alkoholici... aspoň ja sa pohybujem medzi samými takými a to čo tu vidím na birdz, že nepijáci, to mi nejde do hlavy. ako aj ja som nepila dva roky, nevravím, že sa treba ožrať, ale sem-tam osláviť niečo, pivko alebo vínko si dať, veď je to normálne ja neviem... neviem čo to za ľudia...
ale je fakt, že by bola lepšia otázka, kto pil prvý krát až po osemnástke... kto si zapálil prvú cigaretu po osemnástke... a tak...
prvykrat som si vypil na chate, mal som vtedy 15 rokov a pohariku vodky pred sebou som vtedy neodolal velmi prijemne spomienky .... nie ze by som bol niaky alkac ale odvtedy sa resetujem v pravidelnych intervaloch tak 2x za mesiac a v poslednej dobe vdaka uspesnej maturite a uspesnym prijmackam je sa najde dostatocne vela dovodov na oslavu takze sa to aj zintenzivnilo
prvykrat som pila myslim, že doma. to mi mama naliala
potom som pila viackrat, ale prííležitostne a veľmi máličko. Prvýkrát som sa opila, že som skoro nič nepamätala a domov došla s pomocou (ešte si aj pamätám) 21. augusta 2007. To som sa opila z domáceho vína. To som stiahla tuším že liter a sama a to na trikrát noo..to bolo
aa potom..minulý rok 7.6.2008 na kamošovu 18-tku to som vypila možno tri štamperlíky ukrajinskej vodky s príchuťou na prázdny žalúdok a to som potom 6x tykovala
ty sa hanbis za vylevku pri posteli? vies, aka je to vymozenost? este aj v takej trefnej teme som ju spomenula. mal by si si to dat patentovat, lebo teraz vsetci zacnu pisat jeziskovi, ze chcu pod stromcek, resp. pod postielku vylevku.
beatlesaci trpeli povodne tiez zapachom z ust a naslednym prepchatym zaludkom drogami? to druhe by mozno sedelo...sice aj to prve ale v zbierani lesnych plodov maju co dohanat. v tych rokoch este totizto nemohli ani len tusit, ze na dobre vyprazdnenie criev su najlepsie šípky. také, ktoré mala Kelišová v zadku, velebnosti.
@hajzelbaba len ja som ju vlastne teraz pozical susedom, takze v noci nahmatas.. vlastne nie ty.. ten niekto nahmata iba susedove slipy. moj sused strasne rad vrta do stien diery, najma rano. potom tie diery zapchava slipami.
ale to je predsa jedno.. pardon, ja som zjedol vela melonu, tak je to cele take nesuvisle..
ale ake to musi byt prekvapenie, ked sa najde pod stromcekom vylevka! uz len zaladnit izbu a mozu sa chytat ryby.
co vies o beatlesackom zapachu z ust? prezrad.. ja som myslel, ze oni to rovnomerne celym telom vylucovali.. iba ringo zacal najprv intenzivne smrdiet nohou, potom rukou a tak..
@65 (alt 64 65) ved ja hmatam len nie rukami, tak to nebude taky priserny zazitok. mam predsa 10metrovu nohu. ked uz mam take pozehnanie, aspon ho vyuzijem. len dufam, ze tie slipy nosi na hlave, tej by mu nebolo az tak luto, ked ho do nej NECHTIAC kopnem. a cim tie diery vrta, ked sa do nich zmestia slipy? ci ma par mesiacov nad morom a slipy vo velkosti 2 orechov (kokosovych)?
jedine ak, tak zlteho...ten obsahuje vela chlorofylu a ten skodi na sivu mozgovu koru.
ved to bude prekvapenie. ale aby to prekvapenie vedelo, ze ta ma prist prekvapit ako prekvapenie a spravit ta prekvapenym, musi sa najskor prekvapujuco objavit na prekvapivom zozname zelani.
no ringo bol velka star! on dokazal vylucovat (smrad) cimkolvek chcel a dokonca aj tym, cim nechcel. a o tom zapachu z ust... nemozem to tu takto verejne, predsa zomrel Jackson, ako by to vyzeralo?
nebudem pisat cislo komentu, ved si hadam kazdy spekacik domysli, ze to nebolo jemu adresovane.. no vlastne trochu o tom pochybujem, ale mozeme to vyskusat.
presne na nohu som aj myslel, ta ma urcite plno roznych klbov, hydraulickych casti, lyzic, chapadiel.. haha, samozrejme, ze na hlave, videla si uz snad slipy niekde inde? okrem gottovej skrine, kde ich kaja hlada pospevujuc si ten notoricky znamy text.. on to vrta podla mna zbijackou, teda to vlastne zbija, on je vlastne janosik.. to som si nikdy neuvedomil.. a pritom sa vola bodo.. majster pretvarky a prestrojenia!
ale slipy ma obrovske.. ibaze tenke
ked to hovori buduca studentka mediciny, tak tomu okamztie verim.. ale sklamem, cerveny bol. kedy zomriem?
tak to s tym prekvapenim je samozrejme, to ani hovorit nebolo treba.
tak to mi potom napises niekedy v TS alebo takto na verejnosti mi to povies ked uz ta smutocna nalada opadne a opat si bude kazdy z majka len srandu robit
hmm prvy krat ked som mal desat, colu s vodkou na silvestra a bolo mi potom poriadne blbo, tazko si viem predstavit ze niekto nepil pred osemnastkou, to musi byt nejaky zaryty abstinent Akoze nic proti
ale tak oficialne som sa nadrbal v 15 ked foter palil palene z jablka tak som v noci odcapoval do 2 litrovej flase a zavolal som par kamosov na kostovku a jaksi to zle dopadlo.
No, áno, mala som 4 alebo 5 rokov, bola som u dedka na prázdninách a dal mi ochutnať vínny mušt. Samozrejme obsah alkoholu bol takmer nulový, skôr to bolo také sladké. Ale prvý krát som sa nadrbala na pohrebe môjho druhého dedka v 15-tich, to sa mi len hlavička točila... ale už sa stali aj horšie veci
verte či nie, piť prvý krát som začala ako 6 ročná.samozrejme, že pijem iba pri výnimočných oslavách a tak... ale vtedy ked som mala 6 to bol moj prvý kontakt s alkoholom...najradšej mam šampanské a suché biele víno.sladké.
prvy krat, ked som mala 17. bola som s kamosmi v jednom nemenovanom bare. vlastne ja, Janka a jej priatel. ked som im povedala, ze mam 17, tak hned objednal pohariky.. ani som nevedela, ze co pijem ale vtedy prvykrat.
nhoo taak to jj ...asi uz dost krat ale wem kedy dost ..a nemyslite si o mne ze som dajaka alkoholicka lebo to neni pravda...ja len prilezitostne a nemozem zato ze niekedy je tych prilezitosti viaac ..a este k otazke ze co a kde..tha vonku s kamosmi a finsku vino alebo len pivoo
pil som uz skor..ale to len tak zhe stamprlik.....uplne sa stal až v 15-tke to ma doniesli spoluziaci domov....pili sme v meste v jednom parku....ani newem co sme to oslavovali potom mi dali mlieko tak som sa vygrcal ale aj tak si nic nepamatam
Keby to mam zratat tak som tu dlho...ale napr.:v 13 pri hokeji,14 v hore na stanovacke,v 14 v hore na stanovacke,v 15 v hore na stanovacke,a od 16 kazdy patok az do 17...nasiel som nieco lepsie ako alkohol.....
preboha to ktora osoba zalozila takuto diskusiu....? sak to je inyym styylom odveci.. no ja nemooozem... kaamo vitaj v nasom storoci..:p a pokial si nepochopil (co by som sa moc necudovala v tvojom pripade) tak ano pijem pred 18 a absolutne newiem kedy kde a za akych okolnosti to bolo prvy krat...
Sak jasne ze hej . A myslim ze 90% deciek urcite ano... Ja som pil prvy krat ked som mal 13-14 myslim... A od 15-16 pohoda ked som chodil s kamosmi na chaty atd.
@Aneta8875 teda nieje to ubohost. Ak vies pit. Alkohol je nato dobry, ze ta dostane do stavu do lepsej nalady, v ktorej si viac dovolis a viac sa zabavis. Ale ked to prezenies tak mas pravdu-je to ubohost a kktina .
ja som prvý krát pila tak viacej alkoholu na jednej diskoteke..mala som 13 rokov ..a ptotom sa to začalo..ako štrnásťročná som sa totálne nacápala z vodky ani som nevnímala moc si toho nepametam..ani jako som sa dostala domov prišla som matka bola doma že ups nepametam si vobec čo mi vravela som šla spať na druhý den som šla pekne krásne do školy skoro sa sa tam potyčkovala..vtedy somsa zaprisahala že uš nikdy nebudem piť..vydržalo mi to así mesiac ..ale odvtedy som si vždy aspon dávala pozor na to aby to matka nezistila ..ale uš sa račej miernim lebo je to hrozné mám 15 a uš som tolko krát chlastala a nekery vydržia aj do osemnástky .nechpem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
103 komentov
je to tá najväčia kktina a úbohosť
@tikalok ty čo tu este robis?
Inač on tam má, že má 13 rokov, ak ste si nevšimli.
v krčme
na záchode
doma
na zastávke
na chodníku
na váhu
.........................a tak dalej
nechapem tomu že ako sa to stalo ? .... wtf ?
ale pozor, tak im smrdi z ust, ze im natlacia do zaludka drogy a poslu ich robit karieru sem.. ale tmavi beatlesaci s kuceravymi vlasmi neletia a tak sa ocitnu u teba na sedadle, kde sa vykakaju a potom utecu do lesa a tam jedia lesne plody
to brata brala sanitka z dvomi promile už v dvanástich
ale je fakt, že by bola lepšia otázka, kto pil prvý krát až po osemnástke... kto si zapálil prvú cigaretu po osemnástke... a tak...
potom som pila viackrat, ale prííležitostne a veľmi máličko. Prvýkrát som sa opila, že som skoro nič nepamätala a domov došla s pomocou (ešte si aj pamätám) 21. augusta 2007. To som sa opila z domáceho vína. To som stiahla tuším že liter a sama a to na trikrát noo..to bolo
aa potom..minulý rok 7.6.2008 na kamošovu 18-tku to som vypila možno tri štamperlíky ukrajinskej vodky s príchuťou na prázdny žalúdok a to som potom 6x tykovala
to bolo naposledy čo sa také stalo
a potom som s avyspal zo svojej prvej a zatiaľ jedinej opice
ty sa hanbis za vylevku pri posteli? vies, aka je to vymozenost? este aj v takej trefnej teme som ju spomenula. mal by si si to dat patentovat, lebo teraz vsetci zacnu pisat jeziskovi, ze chcu pod stromcek, resp. pod postielku vylevku.
beatlesaci trpeli povodne tiez zapachom z ust a naslednym prepchatym zaludkom drogami? to druhe by mozno sedelo...sice aj to prve ale v zbierani lesnych plodov maju co dohanat. v tych rokoch este totizto nemohli ani len tusit, ze na dobre vyprazdnenie criev su najlepsie šípky. také, ktoré mala Kelišová v zadku, velebnosti.
ale to je predsa jedno.. pardon, ja som zjedol vela melonu, tak je to cele take nesuvisle..
ale ake to musi byt prekvapenie, ked sa najde pod stromcekom vylevka! uz len zaladnit izbu a mozu sa chytat ryby.
co vies o beatlesackom zapachu z ust? prezrad.. ja som myslel, ze oni to rovnomerne celym telom vylucovali.. iba ringo zacal najprv intenzivne smrdiet nohou, potom rukou a tak..
jedine ak, tak zlteho...ten obsahuje vela chlorofylu a ten skodi na sivu mozgovu koru.
ved to bude prekvapenie. ale aby to prekvapenie vedelo, ze ta ma prist prekvapit ako prekvapenie a spravit ta prekvapenym, musi sa najskor prekvapujuco objavit na prekvapivom zozname zelani.
no ringo bol velka star! on dokazal vylucovat (smrad) cimkolvek chcel a dokonca aj tym, cim nechcel. a o tom zapachu z ust... nemozem to tu takto verejne, predsa zomrel Jackson, ako by to vyzeralo?
presne na nohu som aj myslel, ta ma urcite plno roznych klbov, hydraulickych casti, lyzic, chapadiel.. haha, samozrejme, ze na hlave, videla si uz snad slipy niekde inde? okrem gottovej skrine, kde ich kaja hlada pospevujuc si ten notoricky znamy text.. on to vrta podla mna zbijackou, teda to vlastne zbija, on je vlastne janosik.. to som si nikdy neuvedomil.. a pritom sa vola bodo.. majster pretvarky a prestrojenia!
ale slipy ma obrovske.. ibaze tenke
ked to hovori buduca studentka mediciny, tak tomu okamztie verim.. ale sklamem, cerveny bol. kedy zomriem?
tak to s tym prekvapenim je samozrejme, to ani hovorit nebolo treba.
tak to mi potom napises niekedy v TS alebo takto na verejnosti mi to povies ked uz ta smutocna nalada opadne a opat si bude kazdy z majka len srandu robit
Ale minulý rok? každý pátek v liehu xD
a ako sa to stalo? No Laweyka zobrala flašu a už sa nadájala
ale tak oficialne som sa nadrbal v 15 ked foter palil palene z jablka tak som v noci odcapoval do 2 litrovej flase a zavolal som par kamosov na kostovku a jaksi to zle dopadlo.
a čil chlastám veľa je to môj koníček
A k teme...
Samozrejme ze an Zla otazka. Skor recnicka Ale chcelo by to anketu, ci tu vobec je niekto, kto alkohol pred 18tkou nekonzumoval
na rodinných oslavách som si hocikedy na drzovku odpila z maminho vína
tak potom som ja asi " iná" keď ja prídem do mesta alebo na chatu a pod. a mám super náladu aj bez toho aby som sa nalievala