Dobrý deň .
Je tu niekto kto skúšal/bral pircetam dlhodobo ? Konkrétne by ma zaujímalo či ej tu niekto kto vie o nejakých negatívnych dlhodobých účinkoch čo sa týka užívania v rozmedzí niekoľkých mesiacov.
Ak by ste mohli aj nejaký tne link hodiť potom
Keby ho beries dlhodobo, tak ta moze natiahnut z toho akurat tak ja som na tom ficala pred statnicami, ucila som sa ako drak, sustredila sa ako nikdy, ale v spanku som mala nocne mory, bola som brutalne naladova, vybusna a precitlivena, co teda nie je bohvieco na normalne, resp. dlhodobe uzivanie.
nema. Ja som napr. este nenasiel nootropic, ktory by mi njeka vyrazne poomohol v uceni, mam vtey lepsie reflexy, zaujimavejsie sny, mozno logicky som rychlejsi ale na memorovanie sa mi zda, ze ziadna zmena
@greyness najskor malo cholinu a zle davkovanie @hajlander zjavne to je dost individualne ako komu to zaberie
napr. taky aderall by mal vseobecne kazdemu pomoct v uceni, v sustredeni a v nespani ale to je uz dost silna a navykova droga....
@2
a brala, no chvíľu, poradila mi to kamoška a potom ďalšia(budúca farmaceutka) keď sa učila na štátnice..každopádne je to kravina..
kúp si kofeín alebo guaranu aby si nad tým nezaspal a všetko pôjde aj bez nootropík..
@hajlander to je taka "liecba". V USA ti to vpohode predpisu, ked si kus povymyslas ale inak to je uz klasicky silny fet... Takze sa to skor tam pouziva na biznis. Tu sa to zhana vraj dost tazko ale su aj podobne veci ale aderall je vraj velmi silna kombinacia
Mna by zaujimalo, preco si myslite, ze nootropic su zle abo co ale kofein je lepsie
Nie som na to trikrát hrdá, ale brala som riadne vysoké dávky oňahdy, vždy ráno pár týždňov.. Potom som bola slušne nabudená, ale aj veľmi nespokojná, a po pár hodinách na smrť unavená.
@bress takže berieš ? Náladovosť, živé sny atď. my nevadí psychicky som vyrovnaný a tak toho sa nebojím a rýchlejšia logika je to oč o mi ide, pamäť mám dostatočnú.
@3mm ako skusal som noopept dlhsie ale nejak mi v pameti nepomohol napr. o co mi slo. Treeba skusit pozriet zahranicne fora, kde su rozne davkovania a skusat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je pravda ze na sny to vplyva riadne, nebral by som to, keby som nebol psychicky v pohode... ale mozno to aj na depky zabera, fakt neviem
@hajlander zjavne to je dost individualne ako komu to zaberie
napr. taky aderall by mal vseobecne kazdemu pomoct v uceni, v sustredeni a v nespani ale to je uz dost silna a navykova droga....
a brala, no chvíľu, poradila mi to kamoška a potom ďalšia(budúca farmaceutka) keď sa učila na štátnice..každopádne je to kravina..
kúp si kofeín alebo guaranu aby si nad tým nezaspal a všetko pôjde aj bez nootropík..
Mna by zaujimalo, preco si myslite, ze nootropic su zle abo co ale kofein je lepsie