v jazyku este nemam takze toto neviem ale vraj ze to neboli...ja mam v pupku a vravi sa ze tam to boli najviac a mna to bolelo dost ..ja chcem tiez do jazyka ale bojim sa ze to bude tiez boliet...ked si das taq potom napis ze ako bolo pa
ad piercing celkovo sprostost. Si ludia neuvedomujete aky vplyv to ma na vase zdravie? Po celom tele mate akupunkturne body, a lahko sa moze stat, ze vam "odide" napriklad pecen alebo iny dolezity organ...
PS: uz aj nausnica v uchu sposobuje kratkozrakost/dalekozrakost
aj ja by som velmi cela do jazyka len bojim ze to bude boliet...jeden moj kamos to ma a to tak suuuuuuuuuuupis vyzera..len mi vraveli ze tyzden budem mat jazyk opuchnuty az az ... co na tom je pravdy????
nebude boliet boli to asi ako ked kusnes dojazyka ale trosku menej...mne ked davala pirs bolo horsie ked mi nastriekala na jazyk septonex...to mi vysli slzy a prepich nebolel....za 5 sekund aj s prepichom mas uz pirs v jazyku...a ked ti napuchne jazyk tak to bude boliet viac...ale neni pravda ze len kasicky ja somm jedla hned na druhy den palacinky..potom meso..chleba...to len musis najst kde ked hryzies ta to neboli...taze vobec to neni take hrozne ako pisu!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ad piercing celkovo sprostost. Si ludia neuvedomujete aky vplyv to ma na vase zdravie? Po celom tele mate akupunkturne body, a lahko sa moze stat, ze vam "odide" napriklad pecen alebo iny dolezity organ...
PS: uz aj nausnica v uchu sposobuje kratkozrakost/dalekozrakost