@kaylee a @klaudiqaaa očuvajte cicky a viete aka je najväčšia tragédia pre ženy?, no keď sa vidá z lásky a potom zistí, že ten hajzel nema ani cent...........filip
@stuntbiker ja som zajko30 teda filip, tie cicky hore to vedia, vlastne asi všetci, len ty nie! mato29 je môj frajer Mário....kvak, kvak, kvak.........filip
zajko30 ani nevies ako si hlboko klesol tim ze sa hras na gaya na internete je to jasne len pozri do profilu klasika ako na pokeci klesol si hlboko a nepresvecis ma o opaku pokial nedas dokaz
Rozhodne najlepšie: Sestra je vo štvrtom ročníku, a v treťom dostala takúto: "Vaša dcéra našla v skrinke na knihy knihu s názvom Moja prvá kniha o Sexe. Ukázala to celej triede. Rodičia sa sťažujú." Poviem k tomu toto: v tej triede mali KD (klub detí) prváci a druháci...Teraz ešte so základky, približne s 8-9 ročníka. "Obťažuje spolužiakov" a to len kvôli kamoške, som jej stiahla tričko a " Spolužiakom navrhuj rôzne zvrhlosti" a to len preto, lebo som povedala kamošovi "chic mi rici" a potom aj "chic mi roci aj cici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
..kvak..
..kvak..
ako ked ma ucitelka nechcela pustit z druziny nacas a ja som jej furt hovorila ze uz musim ist, tak mi dala poznamku ze som drza a papulujem.
a oco jej odpisal pod to: "Prosim pani ucitelku aby dodrziavala predpisane odchody."
..kvak..
Škoda že mne sa ušli iba také suché-obyčajné...