Potreboval by som len jednu radu. Mám klasické brko (asi z prepelice, či z čoho) a potreboval by som poradiť, ako ho správne zastrihnúť. Zastrihol som ho normálne (ako sa režú ruže) a nadstrihol som mierne hrot pozdĺž. Ibaže keď píšem, musím mat hot otoče
@1 to je na kkt dost daj ho do niecoho velmi horuceho na nejaky cas najprv, potom ho zacni rezat tak ze ked tym budes pisat nech to ma tvar takeho obluka, proste nech sa ti neohyba niekam smerom do oka potom odrez kludne aj viac jak centimeter, cm a pol, z toho hrotu skoro pozdlzne, proste pod malym uhlom, zo zvysku na hrote kusok skos pod takym 45 stupnovym uhlom a potom tam vyreztake dve srandy jak mas na atramentovom pere na hrote, to akoze ratam ze dojebes lebo to ked uz clovek len vidi jak to vypada mu je jasne ze treba 50 pokusov na to a potom sprav zarez po tu skosenu cast podla moznosti tak aby si si pri tom nerozjebal cely ten hrot
Niekde v kancelárskych potrebách si kúp kovový hrot na redissove pero. Brko zastrihni rovno a zasuň do neho ten hrot. píše sa s tým oveľa ľahšie a čistejšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Si pamätám že jeden taký hrot stál pred štyrmi rokmi asi 10 korún.