Ahojte,no mam taky problem, ze na slohu z AJ som pochopila tie "holidays" viacmenej ako prazdniny a nie ako sviatky. Napisala som asi 3,4vety k velkomocnym a tiez 3,4 vety k vianocnym, ale najviac som sa rozpisaka o lenych p.
Keď som sa totiž pytala učiteľky čo mala dozor, ze ktore mam opisat lebo sa to da dvojako chspať, tak povedala, že ktore chcem. Tak asi som to najskôr dodrbala, že?
aj keby si pisala o tvojich narodkach tak prejdes inak nechapem, je lahsie zalozit forum ako si otvorit slovnik? letne prazdniny = summer break, summer holidays, summer vacation; holidays = sviatočné dni :> @2 toto musi byt inak nejaka mozgova porucha, ktoru dostane clovek len na birdzi
@celesta7 Na opravné pôjdeš jedine ak si dala sloh pod 25% a zároveň písomku pod 33% ... Ak jedno z toho dáš nad, musíš mať na ústnych najhoršiu známku 3 aby si zmaturovala. Ak dáš obe nad ten percentil, stačí ti aj štvorka.
@celesta7 Letné prázdniny-to je naozaj blbé. Ale myslím, že tie vianočné, nie je to také zlé. Však Vianoce sú vlastne sviatky, takže to ti snáď uznajú. Aj tie veľkonočné- však Veľká noc je sviatok. Takže ak máš dobrých učiteľov, nenechajú ťa opakovať v septembri
Ja som bola B1 a tam bolo holidays ..aj v tych bodoch pod tym cize preto to tak niekto pochopil @staphylococcus
Ale bolo to nahovno lebo oni sa nevedia vyjadrovat retardi..nam tiez ten predseda vravel ze mozme pisat aj o zvykoch cez prazdniny aj o vianocnych tradiciach aj narodeninovych hocico..a dalsi to pochopili zas inak.
Ked sme sa nasich uciteliek pytali tiez vraveli ze sa to dalo pochopit vseliako ze to nebudu brat zle v ziadnom z tych pripadov pokial to neni uplne mimo temy ze sa nemame bat. Je to o nich no
A aj tie body co k tomu boli tak boli skoro rovnake vsetky cize sa to tazko chapalo co chcu do ktoreho.
Akoze, pochopit to ako prazdniny je dost retardovane, hlavne ked tam mas "customs and traditions" ale tak z velkej, velmi velkej casti je to chyba komisie. Mali vas usmernit. My sme sa este pred zacatim cela skupina poradili, profesor co tam sedel je sice trosku dilino a tiez nam nepomohol, ale aspon medzi sebou sme si
Ale inac sa to nedalo napisat tak, ako chceli. Nedalo. Neda sa napisat kvalitna opinion essay na DVESTO DVADSAT slov a vyjadrit sa ku vsetkym trom tym bodom. Srsly, ten, kto vymyslal ten limit by si zasluzil jednu prijebat.
@staphylococcus ako viem, ale tak take to bolo no...neviem...myslis, ze mi to moze uznat? ja som njaprv napisala,.ze som zo Slovenska, zd som sa narodila a aj zijem v Prešove a napisala som, že oslavujeme vianočne, veľkonočne a pridala som aj tie letne prazdniny ( hlavne, že prva otazka, že ktore sviatky / prazdniny oslavuješ ty tvoja rodina, kamarati ) a niekti mi povedal, že to trebalo iba o jednych napisať. No a ja som napisala o veľkonočnych, že su v jari, že sa vtedy prebudza priroda, že suvisia aj s naboženstvom lebo vtedy vstal Ježiš z mrtvych. K vianočnym iba to, že je to magicky čas, že si to sviatky pokoja, lasky,,že si ľudia davaju medzi sebou darčeky a že vtedy je rodina pokope. No a o letnych som sa rozpislaa najviac že su v lete, že ludia oddychuju, chodia na dovolenky a podobne žvasty a že "tradicie" počas nich v mojejj rodine ja som to povhopila tak, že čo robim tak son napisala,že buď brogadujem alebo som niekde s kamaratmi,s priateľom alebo že je u nas rodinna navsťeva a take bludy. Tak neviem ako vezme do uvahy takyto sloh :/
nedodrbala si to, nám v škole povedali, že ak ste to v škole pochopili viacerí ako prázdniny, že sa vám ztrhne 1/2 body ale nie viac, vraj je to o dohode učiteľov
@etelnair presne tak, inak fascinuje ma vlastnost B., co som vypozoroval, ze casto rovnake fotky/fora su viac x na poslednej strane... ze z toho zoznamu vypadnu a casom, po par dnoch, sa do neho zas vratia (akoby niekto vymazal nejake fotky/fora, aby sa tie uz vypadnute vratili do zoznamu). lenze sa to deje prilis casto na to, aby to bol len nejaky nahodny jav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@2 toto musi byt inak nejaka mozgova porucha, ktoru dostane clovek len na birdzi
Maturita 2016 ANJ B1 - výsledky a odpovede ABCD otázok
» www.zones.sk/studentske-prac...
Maturita 2016 ANJ B2 - výsledky a odpovede ABCD otázok
» www.zones.sk/studentske-prac...
Ale bolo to nahovno lebo oni sa nevedia vyjadrovat retardi..nam tiez ten predseda vravel ze mozme pisat aj o zvykoch cez prazdniny aj o vianocnych tradiciach aj narodeninovych hocico..a dalsi to pochopili zas inak.
Ked sme sa nasich uciteliek pytali tiez vraveli ze sa to dalo pochopit vseliako ze to nebudu brat zle v ziadnom z tych pripadov pokial to neni uplne mimo temy ze sa nemame bat. Je to o nich no
A aj tie body co k tomu boli tak boli skoro rovnake vsetky cize sa to tazko chapalo co chcu do ktoreho.
Ale inac sa to nedalo napisat tak, ako chceli. Nedalo. Neda sa napisat kvalitna opinion essay na DVESTO DVADSAT slov a vyjadrit sa ku vsetkym trom tym bodom. Srsly, ten, kto vymyslal ten limit by si zasluzil jednu prijebat.
moc toto