Navyše nechápem, ako by som si (nehovoriac o tom, že prečo by som to vôbec mala robiť) mala písať ich výroky, keď sú zavretí a je zakázané ich otravovať a mne je to tak u prdele, hlavne nech poriadne šoféruje. Aj tak prednými dverami chodia všetky drzé babky.
@16 a to by aj tak nezistili toho kdo nekontroluje, to máš ako s alkoholom že ak v niakom dome zistia ze decko pije alkohol ze daju rodicom pokutu. to by potom museli prehladavat kazdy dom
@krutafunebracka pre teba to može byť trapne, keď sa ti to nepači ta iď het ... nadávať dokážu všetci, ty si trápna, keď iba nadávať a sťažovať si vieš
Na istej zastávke si nikdy nepamätám odchody, a neraz som sa pozabudla na rauchenpauze. Však čo, struhnem si to s troma taškami v snehu cez pole, dobehnem. Po dvoch minútach blahosklonného čakania naozaj dobehnem, ten kokot za volantom s úsmevom zabuchne dvere a ide preč.
@27 nie neni to vymyslene, ja sedim vzdy za soferom tak to pocujem a minule na MHD taka blondina na cely autobus povedala to "A kde sa jebeš, kristušáka!"
Minule mne a kamaratovi povedal "dojebali ste mi autobus, obpadky na sedadlach, mastne okna, toto sa robi" a stalo sa mi to viac kat ale nepamatam si vsetky jeho zadery co povedal
a raz v autobuse počuvali hudbu a ten istý šofér čo povedal aj ten výrok Čo sa mi drbeš o autobus povedal vtedy že "Vypnite tú hudbu lebo si myslím že za sebou ťahám kastróle!"
nemám nejak negatívne zážitky, len jeden ...sme išli s kamošom domov, bus plný až hrôza no a my sme boli natlačení na dvere, proste sme sa nemali kde držať...a ten šofér za jazdy otvoril dvere...keby nás nedržali tí za nami tak vyletíme von....potom toho šoféra vyhodili
raz pri nastupovaní do busu mi spadli drobné a keď som sa po ne zohol povedal som (s prepáčením) "do piči!" a keď som sa zdvihol, uprene sa na mňa zadíval a spýtal sa "študent, či celý?"
Jeden šofér na školskom autobuse keď bol plný autobus tak sa postavil a povedal "Postupte si dozadu!" ale tí vzadu ho nepočuli tak zobral mikrofon a povedal "Do vozu!" a všetci sa na tom smiali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
"Píšte vaše negatívne aj pozitívne zrážky s autobusami"
Vyhľadaj odbornú pomoc.
a minule som sa zamyslel ci pretoto sme mali volit zahradnika....
@23 to radi robia, že zatvoria človeku pred dverami
ja som zase raz s kamaratom sedel pri autobuse a šofér vybehol a kamarátovi povedal:
Čo sa mi drbeš o autobus?
@37 Jeden šofér (ten čo už zomrel) zase keď bol plný autobus tak povedal že nech vylezú na autobus